Armağan Çağlayan: “Tek bir şeyden korkuyorum…”

Önceki gün kansere yakalandığını açıklayan ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, hastalığına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. 

MAGAZİN 26.11.2022, 15:26 28.11.2022, 11:43
Armağan Çağlayan: “Tek bir şeyden korkuyorum…”

Bir dönem yaptığı programlarla reyting rekorları kıran ve son olarak Youtube hesabı üzerinden yayınlarına devam eden ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, kısa süre önce kansere yakalandığını açıklayarak sevenlerini hüzne boğdu. Kanser sebebiyle yaşamını yitiren Billur Kalkavan’ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı’yı kanalına konuk eden Çağlayan, hastalığına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. 

“Acı çekmek istemiyorum”

“Billur Hanım’ın vefat ettiği gün benim ciğerimde de bir kitle bulundu” diyen Armağan Çağlayan, “Vefat haberini okuduğumda sanki bende o gün bir şey bulunmamış gibi hissettim. Çok farklı, çok garip bir duygu. Ben de tıpkı Billur Hanım gibi genel kontrol için doktora gitmiştim. Kanser olduğum da orada çıktı. Şu an mesela korkuyor muyum? Hayır. Tek bir şeyden korkuyorum, acı çekmek istemiyorum. Belki Billur Hanım da böyle düşünmüştür. Ama bu konu hakkında tam olarak ne öyle diyorlar ne de böyle diyorlar” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)