Arka Sokaklar’ın Volkan komiserinden sevindiren haber geldi 

Arka Sokaklar dizisindeki Volkan komiser rolüyle sevilen oyuncu Boğaç Aksoy, hastalığıyla ilgili sevindiren haberi sosyal medya hesabından duyurdu ve son halini paylaştı. 

MAGAZİN 05.07.2021, 09:41 05.07.2021, 16:52
Arka Sokaklar’ın Volkan komiserinden sevindiren haber geldi 

Genç oyuncu Boğaç Aksoy’a bir süre önce lenfoma kanseri teşhisi konulmuş ve Aksoy, tedavi olmak amacıyla diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabından hastalığıyla ilgili gelişmeleri duyuran Aksoy’dan hayranlarına sevindiren bir mesaj var. 



Sosyal medyadan bir video paylaşarak sevenlerine ulaşan Aksoy, şunları belirtti: “Test sonuçlarım çıktı ve tümörlerimin çoğunun gittiğini gördük. Şu anda tarifsiz duygular yaşıyorum. Mücadelem bitmedi ama az kaldı. Allah’ın izniyle yenen taraf ben olacağım. Bu duygu tarif edilemez.” 



“Gücümü keşfettim” 

“Hayatta kim olursanız olun bir gün düşebilirsiniz. Ama düştükten sonra da ayağa kalkıp yolunuza devam etmesini bilmeniz gerekiyor. Bu dönem benim için öyleydim, gücümü keşfettim. Yeni bir sayfa açıp işime, sevdiklerime ve hayatıma 4 kolla sarılacağım. Bu dönemler insana farkındalık katıyor. Çok zor, çok büyük ama unutamayacağım bir tecrübe yaşadım.” 



“Sizin sevginiz bana güç verdi” 

“Sizin sevginiz bana güç verdi. Sayenizde moralim hep yüksekti. İyi ki varsınız. Çok şükür tedavim olumlu sonuç veriyor. Şu anda benden mutlusu yok. Hepiniz Allah’a emanet olun.” 

Yorumlar (0)