Arka Sokaklar’ın “Rıza Baba”sından zehir zemberek açıklamalar

Türk televizyon tarihinin en uzun süre devam eden yapımlarından bir tanesi olan Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığını açıklamıştı. Dizinin final yapmadan bitişi ile ilgili konuşan Zafer Ergin, “Yaşantım boyunca ilk kez başıma bir olay geldi. Dizi final yapamadı. Şak diye bitti” dedi.

MAGAZİN 27.01.2023, 12:01
Arka Sokaklar’ın “Rıza Baba”sından zehir zemberek açıklamalar

Başrollerinde Tunç Oğuz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Zafer Ergin’in rol aldığı Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlerine ara vermişti. 17 senedir Arka Sokaklar’da Rıza Baba rolünde bulunan Zafer Ergin, yaşananlar hakkında değerlendirmede bulundu. Geçtiğimiz eylül döneminde 17’nci sezonu ile seyircisiyle bir araya gelen Arka Sokaklar dizisinin sonlandığını ifade etti.

“Şak diye bitti”

Dizide Rıza Baba karakteri ile tanınan Ergin, “Bu kadar uzun süre devam eden bir dizinin bir anda sonlanması bizi şaşırttı ve üzdü. Türker İnanoğlu keşke hasta olmasaydı. O zaman devam edebilirdik. O da bir yapımcı. Kendi açısından birtakım durumlar gördü galiba, diziyi sürdürmedi. Hayatım boyunca ilk kez başıma böyle bir olay geldi. Final yapamadan, şak diye bitti” dedi.

“Finalin havası farklı olur”

Instagram üzerinden diziyi sevenlerin kendisine yazdıklarını ifade eden Ergin, “Bizim oyuncu olarak seyirci ve insanlara saygımız var. İnsanlara ‘Kusura bakmayın şu nedenle bitti’ demeleri gerekiyordu. Ayıp oldu. Finalin çok farklı bir havası olur. Arkadaşlarımız, ‘Final bölümünü çekelim. Para almayalım’ diyorlar.” dedi.

Yorumlar (0)