Arka Sokaklar'da tartışma yaratan bekçi sahnesi!

Kanal D'de ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinin son bölümündeki bekçi-polis diyalogu sosyal medyada tartışma yarattı.

MAGAZİN 17.02.2020, 14:50 17.02.2020, 15:39
Arka Sokaklar'da tartışma yaratan bekçi sahnesi!

Kanal D ekranlarının "en uzun soluklu dizisi" olan Arka Sokaklar, cuma günü yayınlanan bölümündeki bekçi sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dizinin Sevgililer Günü'nde yayınlanan bölümünde polis memuru Arda, sevgilisiyle otomobilinde otururken bekçiler gelerek kimlik kontrolü yapmak istiyor. Otomobilin camını tıklatan bekçi, Arda'ya "Hoop hayrola", "İner misin aslanım arabadan", "Gel bakalım delikanlı şöyle", "Uzatma aslanım kimlik çıkart" şeklinde sözler sarf ediyor.

"Ne hakkın var insanları rahatsız etmeye?"

Polis rozetini gösteren Arda, "Bak bu iki oldu. O aslanımı yediririm sana. Kırk yılın başı kız arkadaşımla yalnız kalmışız. Bir de sana mı dert anlatacağım. Al kimlik al! Oğlum polis olmasam ne olacak? Ne hakkın var insanları rahatsız etmeye? Hadi dönün arkanızı gidin. Bir daha da uğramayın buraya" şeklinde tepki gösteriyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, bekçiler üzerine bir karalama kampanyası yapılmaya çalışıldığını ifade ederek bu sahneye tepki gösterdi.

Yorumlar (0)