Arka Sokaklar oyuncularından Boğaç Aksoy’dan üzücü haber!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’da rol alan ve Volkan karakterine hayat veren oyuncu Boğaç Aksoy’dan üzücü haber geldi. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre lenfoma kanserine yakalandı. Bir süre izleyici ile olamayacağını söyleyen Aksoy, dua beklediğini de sözlerine ekledi. 

MAGAZİN 06.05.2021, 10:28 06.05.2021, 18:57
Arka Sokaklar oyuncularından Boğaç Aksoy’dan üzücü haber!

Rol aldığı “Arka Sokaklar” dizisinde canlandırdığı Volkan karakteriyle adını duyuran genç oyuncu Boğaç Aksoy, hakkındaki üzücü haber açıkladı. 32 yaşındaki başarılı oyuncu lenfoma kanserine yakalandığını, sosyal medya hesabından duyurdu. Türkiye’nin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle bilinen başarılı oyuncu, yaptığı paylaşımla birlikte sevenlerini hüzünlendirdi. 



Sosyal medyada açıklama yaptı

Paylaşımında uzun süredir izleyici ile olamadığını, lenfoma kanserine yakalandığı için bu durumun böyle olduğunu belirtti. Bir süre daha ekranlarda olamayacağını açıklayan genç oyuncu, ayağa kalkmak için elinden geleni yapacağını belirtti. Sevenlerinden dualarını eksik etmemesini isteyen Aksoy, mesajlara ve aramalara dönemediği için af istedi. 



Oyunculuğun yanı sıra aktif bir spor hayatı da var

30 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya gelen Boğaç Aksoy, ilk olarak kendin spora verdi. Fenerbahçe Lisesi’nden mezun olan Aksoy, Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde lisans okudu. At biniciliği ve dalgıçlık konusunda eğitimi olan Aksoy, daha sonra oyunculuğa yöneldi. Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün eğitimcileri olduğu kurumda eğitim alan Aksoy, ilk olarak ‘Çılgın Dersane 3’ filminde rol alarak oyunculuk hayatına başladı. Ayrıca Kocaelispor, Kartalspor ve Maltepespor’da futbolculuk da yapan Aksoy, uzun bir süre Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterine hayat verdi. 

Yorumlar (0)