Arka Sokaklar'ın "ilk Pınar'ı" olmuştu: Şimdi evli ve çocuklu

Arka Sokaklar dizisinin ilk sezonlarında emniyet müdürü Rıza Soylu'nun kızı Pınar karakterine hayat veren Pınar Aydın'ın değişimi şaşırttı. Oyunculuğu bırakan Pınar Aydın, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

MAGAZİN 09.11.2022, 11:08 09.11.2022, 17:56 Hakan Öksüz
Arka Sokaklar'ın "ilk Pınar'ı" olmuştu: Şimdi evli ve çocuklu

İlk bölümü 2006 yılında ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinin ilk sezonlarında boy gösteren oyuncuların değişimi şaşırtıyor. Türkiye'nin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar, yayınlandığı 17 sezon boyunca milyonlarca kişiyi ekrana kilitledi. Dizinin ilk 86 bölümünde Rıza Baba'nın kızı "Pınar" karakterine hayat veren Pınar Aydın'ın değişimi şaşırttı.

Arka Sokaklar'dan ayrılması, yankı uyandırmıştı

2008 yılında diziden ayrılan Pınar Aydın'ın adını duyurduğu ilk proje, 2004 yılında yayınlanan "Akademi Türkiye" yarışması olmuştu. Arka Sokaklar'da canlandırdığı rolle hayran kitlesini artıran Pınar Aydın'ın ayrılık kararı, o dönemde dizi dünyasına damga vuran haberler arasına girmişti.

Evli, mutlu ve çocuklu

Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile 2015 yılında evlenen eski oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde "evli, mutlu ve çocuklu" bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bıraktıktan sonra gözlerden uzak bir hayat süren Pınar Aydın, eşi ve 2 çocuğu ile birlikte geçirdiği mutlu anları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Yorumlar (0)