Ariana Grande, 1,5 yıllık sevgilisiyle gizlice evlendi

Dünyaca ünlü şarkıcı 27 yaşındaki Ariana Grande, hafta sonu emlakçı nişanlısı 25 yaşındaki Dalton Gomez ile gizlice evlendi.

MAGAZİN 18.05.2021, 11:01 19.05.2021, 09:35
Ariana Grande, 1,5 yıllık sevgilisiyle gizlice evlendi

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Ariana Grande ile emlakçı nişanlısı Dalton Gomez, hafta sonunda gizli bir şekilde sade bir törenle evlendi.

Tören, Grande’nin evinde yapıldı

Çiftin evlilik töreni, Ariana Grande’nin Montecino’da bulunan evinde sade bir törenle yapılırken evlilik törenine katılan kişi sayısının 20 den az olduğu aktarıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Ariana Grande’nin temsilcisi, “Ev, sevgi ve mutluluk doluydu o gün. Yeni evli çiftimiz ve aileleri daha da mutlu olamazdı” yorumunu yaparken törene ilişkin başka bir ayrıntı verilmedi.

Grammy ödüllü Ariana Grande, 2020’nin şubat ayından itibaren Dalton Gomez ile beraber olmaya başlamış ve aralık ayında da çift nişanlanmıştı.

“Daha önceki ilişkilerinden farklı”

Komedyen nişanlısı Pete Davidson’dan ayrıldıktan iki sene sonra Dalton Gomez’le nişanlanan Ariana Grande’nin çok heyecanlı olduğu öne sürüldü. İkiliye yakın kaynaklardan yapılan açıklamalarda “Ariana oldukça heyecanlı. Gomez’i tanıdığı ve spot ışıklarından uzak bir şekilde aşk yaşadığı için çok mutlu. Bu, onun önceki ilişkilerinden farklı bir durum. Birbirlerine oldukça aşıklar ve hayatlarını beraber geçirmek için söz verdiler” ifadelerine yer verildi.

Ünlü pop yıldızı Grande, Instagram’dan yaptığı paylaşımda ince ve iri pırlantadan oluşan nişan yüzüğünü takipçileriyle paylaşmıştı.

Ariana Grande, 2014-2015 seneleri arasında rapçi Big Sean ile birlikte olurken, 2015-2016’da Ricky Alvarez ile 2016-2018 yılları arasında ise 2018’de yaşamını yitiren Mac Miller ile birlikte oldu. 2018’de ise Pete Davidson ile dört ay nişanlı kaldı. Grande’nin ismi 2019’da müzisyen Mikey Foster ile anılmıştı.

Yorumlar (0)