Arda Turan lüks aracıyla ilk kez görüntülendi

Medipol Başakşehir'de forma giymekte olan Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte önceki gün Maslak TİM Show Center'da kameralara yakalandı. Lüks araç tutkunu Turan'ın, 650 bin liraya almış olduğu araçta ilk kez görüntülendi.

MAGAZİN 14.10.2019, 09:59
Arda Turan lüks aracıyla ilk kez görüntülendi

Başakşehir takımında oynamakta olan Arda Turan, yeni arabasıyla görüntülendi. Eşi Aslıhan Doğan Turan'la Maslak'ta objektiflere yansıyan futbolcu, yeni arabasıyla adeta şov yaptı. Fotomaç'ta yer alan habere göre lüks arabalara tutkusu olan Arda Turan'ın garajında 600 bin euro değerinde Bentley Bentayga, 1,2 milyon TL değerinde Mercedes AMG GTS, 725 bin TL değerinde Mercedes S500 ve 450 bin TL değerinde BMW 5.30 ve 400 bin euro (2 milyon TL) değerinde Lamborghini Gallardo yer almakta.

Eşinin hamile olduğu dönemde Arda Turan, ailesinin güvenliği için 2 milyon lira ödeyerek Mercedes'in zırhlı modeli G500'ü satın almıştı. Önceki akşam eşi ile Maslak TİM Show Center çıkışı görüntülenen futbolcu, yeni aracını da görücüye çıkarmış oldu. Futboldan  kazandığı kazançla lüks araç yatırımı yaparak kendini ödüllendiren yıldız futbolcunun Mercedes E serisi otomobili ilk kez görüntülendi. Arda Turan'ın arabasının değeri 650 bin lira.
 

Yorumlar (0)