Arda Kural’a uzaklaştırma kararı! Darp etti, gözaltına alındı

Özel güvenlik personelini darp ettiği iddia edilen Arda Kural polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kural için, ailesine yönelik tehdit ve darpta bulunduğu söylentisi ile uzaklaştırma kararı da verildi.

MAGAZİN 05.08.2022, 17:45 06.08.2022, 14:40
Arda Kural’a uzaklaştırma kararı! Darp etti, gözaltına alındı

Televizyon ekranlarından uzun bir süre ayrı kalan ve gençlik dönemlerinin ünlü oyuncusu ABD’li oyuncu Leonardo Dicaprio ile benzerliğiyle dikkatleri üzerine alan Arda Kural, hakkında çıkan son iddialarla anılmaya başladı.

Darp söylentileri gündeme oturdu

Aldığı psikolojik tedavinin sonrasında televizyon projelerinde bulunmaya başlayan Arda Kural, tavrında ve tarzında gösterdiği değişikliklerle de bütün gözleri üzerine çekmişti. Arda Kural’da bu defa, darp söylentileri ile gündeme oturdu.

Eğlence mekanında ki çalışana yumruk attı

Edinilen bilgilere göre; Büyükçekmece’de ikamet ailesinin yanında Kural’ın, dün gece sahilde bulunduğu sırada bir eğlence alanında kavgaya karıştığı ifade edildi. Kural eğlendikleri sırada, güvenlik personeli Gökhan Yıldız ile tartıştı ve çalışana yumruk attı.

Yaşanan olay sonrasında bölgeye gelen polis, Kural’ı merkeze götürerek, burada işlem yaptı. Daha sonra serbest bırakılan Kural’ın bu hareketi oldukça dikkat çekti.

Ailesi şikayetçi oldu

Daha öncesinde Kural’ın, annesi ve kardeşi ile de tartıştığı, tehditler savurduğu ve kavga çıkardığı ortaya çıktı. Bu durum sonrasında ünlü oyuncu hakkında ailesi şikayette bulundu. Diğer taraftan Arda Kural’a, aile içerisinde çıkardığı sorunlar sebebiyle ailesi için 1 ay uzaklaştırma kararı alındığı tespit edildi.

Yorumlar (0)