Arda Kural yeniden film setinde!

Uzun aradan sonra yeniden setlere dönen oyuncu Arda Kural, çekimlerine başlanan yeni filmiyle ilgili bilgi verdi. Dram türünde çekilecek filmin kadrosunda Altan Erkekli ve Güven Hokna gibi oyuncuların bulunduğu kaydedildi.

MAGAZİN 21.06.2022, 11:14 21.06.2022, 17:36 Hakan Öksüz
Arda Kural yeniden film setinde!

"Eyvah Kızım Büyüdü", "Lise Defteri" ve "Emret Komutanım" gibi dizilerde rol alan oyuncu Arda Kural, "Beyza'nın Kadınları", "Banyo" ile "Gelecekten Bir Gün" gibi filmlerle izleyici karşısına çıkmıştı. 42 yaşındaki ünlü oyuncu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre boyunca ekranlardan uzak kalmıştı. 

Yıldızlara Bak filminin kadrosunda kimler var?

Arda Kural hayranları, gelen yeni bir haberle sevindi. Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli ve Güven Hokna gibi deneyimli isimlerin de yer aldığı "Yıldızlara Bak" isimli filmle yeniden beyazperdeye dönecek olan Kural, çekimlere başlandığı haberini verdi.

Dram türündeki filmin yönetmenliğini Doruk Tüzel üstlenecek. Arda Kural hayranları tarafından merakla beklenen filmin vizyon tarihinin ise 28 Ekim olduğu belirtildi.

"Herkesin başına her şey gelebilir"

Yeni filmi hakkında konuşurken oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Arda Kural, "Herkesin başına her şey gelebilir. Bu filmi yapma amacımız, bunu göstermek. İnsanlara değer katabilecek bir yapım olduğunu düşünüyoruz. Hayatta drama da yer var. Kötü olaylar neden insanların başına geliyor? Bunlarla nasıl mücadele edilir? İçsel yolculuğumuzu dışa vururken, bu sorulara da yanıt vereceğiz." dedi.

"Setler özlediğimi fark ettim"

Yeniden bir film setinde bulunmanın, kendisini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini belirten Arda Kural, "Gerçekten de setleri ne kadar özlediğimi şimdi fark ediyorum. Bu film de bunu anlatıyor aslında: Geri gelmek. Beni sevenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)