Anne Marie geliyor... Hem tatil hem konser

Antalya’da sahne alacak olan İngiliz şarkıcı Anne Marie, konserinden sonra 5 gün boyunca Antalya’da tatil yapacak. Marie'nin konaklama ücreti ise 11 bin 500 euro!

MAGAZİN 24.08.2019, 21:32 25.08.2019, 00:24
Anne Marie geliyor... Hem tatil hem konser

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'in organize ettiği Regnum Live in Concert Serisi'nde James Arthur, Jason Derulo ve yılın konseri Jennifer Lopez'in ardından 25 Ağustos Pazar günü ünlü pop yıldızı Anne Marie sahne alacak.

Geçen yıl da aynı etkinlik kapsamında konser veren İngiliz söz yazarı ve şarkıcı Anne Marie, ikinci kez Antalya'da hayranlarıyla bir araya gelecek.

27 yaşındaki Anne Marie geçen yıl yaptığı konserinde, "Ülkenizi çok seviyorum ve bu yıl sahne aldığım Antalya'yı da çok sevdim. Gerçekten evim gibi hissettiğim bir deneyim oldu. Seneye tekrar gelmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'Rockabye' isimli şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer alan ve birçok müzik ödülünün sahibi olan şarkıcının konseriyle bu yılki Regnum Live in Concert serisi de sona erecek.

5 GÜNLÜK TATİL İÇİN 11 BİN 500 EURO

45 kişilik ekibiyle gelen ve otele yerleşen Anne Marie, yarın saat 21.00'deki konserinden sonra Regnum Carya'da 5 gün tatil yapacak. Anne Marie'ye otel yönetiminin ısrarına karşın, "İş başka tatil başka" diyerek tatil parasını cebinden ödedi.

Yorumlar (0)