Aniston ve Witherspoon güzellik sırlarını açıkladı!

Ünlü oyuncular Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gençlik sırlarını ve beraber uyguladıkları "16 saat diyeti"ni anlattı.

MAGAZİN 22.10.2019, 19:15
Aniston ve Witherspoon güzellik sırlarını açıkladı!

Apple TV+ dizisi The Morning Show için yıllar sonra yeniden buluşan Hollywood’un iki ünlü ismi Jennifer Aniston (50) ve Reese Witherspoon (43), gençlik sırlarını paylaştı.

Aniston ve üç çocuk annesi Witherspoon 16 saat aç kalmayı temel alan 16 saat diyeti yaptıklarını, yeşil sebze suyu içtiklerini ve haftada altı gün spor yaptıklarını söyledi.

Ünlü ikili, haftada bir gün "aldatma günü" yaptıklarını, o bir tek günde ne seviyorlarsa istedikleri zaman yiyebildiklerini anlattı. Aniston ve Witherspoon, hiç kızartma yemediklerini ve kahvaltı etmediklerini söyledi.

Aniston, "Aralıklı olarak aç kalıyorum, sabahları hiçbir şey yemiyorum. 16 saat boyunca katı gıda almamayla büyük bir değişim fark ettim” diye konuştu.

Witherspoon, "Sabahları sadece yeşil sebze suyu ve kahve içiyorum. Jennifer, sağlıklı yaşam ve spor konusunda çok bilgili, dolayısıyla ona uyuyorum. Sağlıklı yaşam konusunda harika bir danışman” dedi.

Güne kereviz suyu içerek başladığını söyleyen Aniston ise, haftada beş gün spor yaptığını söyledi.

Diyetisyen Susie Burrell ise 16 saat diyetinin herkese uygun olmadığını kaydetti. Ünlü diyetisyen, bu diyette genelde sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yemek yenildiğini, geri kalan zamanlarda aç kalındığını belirtti.

Yorumlar (0)