Angeline Jolie'nin babasından Beyaz Saray'da şov

Angelina Jolie’nin meslektaş olduğu, oyuncu babası Jon Voight, Ulusal Sanat Madalyası'nı almak için gittiği Beyaz Saray’da sergilediği kısa dans gösterisiyle gündeme geldi. Amerikan basını, Voight'ın bu gösterisiyle Donald Trump'tan rol çaldığını yazdı.

MAGAZİN 22.11.2019, 11:57 22.11.2019, 12:30

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin kendisi gibi oyuncu babası Jon Voight, Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump'tan Ulusal Sanat Madalyası alacaktı. Ancak madalyasını almadan önce yaptığı dansla gündeme düştü.

Trump eğlendi

1969 yapımı Midnight Cowboy filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını alan Voight, tören esnasında oturduğu yerden kalkıp dans etmeye başladı. Trump bu anlar karşısında gülerek Voight’ı alkışladı.

Trump, törende yaptığı konuşmada Voight’a hitaben, “Seni burada ağırlamayı seviyorum, özellikle de gerçekten sevdiğim biri olduğun için.” diyerek, Mission: Impossible’dan The Champ’e oyuncunun rollerindeki performanslarına övgüler yağdırdı.

Kızı Angelina Jolie katılamadı

First lady Melania Trump’ın da katıldığı törene Voight’ın oğlu James Haven bulunurken kızı Angelina Jolie Birleşmiş Milletler’deki kadın erkek eşitliği ve mülteci alanlarındaki çalışmaları sebebiyle törende yer alamadı.

Voight’ın yanı sıra törende müzisyen Alison Krauss, roman yazarı James Patterson ve ABD ordusu bandosu da Ulusal Sanat Madalyası aldı.

Yorumlar (0)