Angelina Jolie’nin YouTube macerası kısa sürdü

Angelina Jolie’nin resmi YouTube hesabı olduğu söylenen kanal önce onaylandı, daha sonra kapatıldı. Kararın sebebi ise merak konusu.

MAGAZİN 03.09.2019, 20:06
Angelina Jolie’nin YouTube macerası kısa sürdü

Artık resmen bir YouTuber olduğu açıklanan 44 yaşındaki ABD’li oyuncu Angelina Jolie, kötü bir sürprizle karşılaştı.

Daily Mail’in haberine göre Angelina Jolie birkaç gün önce kişisel kanalını açmıştı. Fakat YouTube yönetimi tarafından önce onaylanan ve 4 binden fazla abonesi olan kanal daha sonra kapatıldı.

Jolie’nin hesabını takip etmek isteyenler, "Bu hesap, YouTube'un başkasının kimliğine bürünmeyi yasaklayan politikasını ihlal ettiği için feshedildi" notunun görüyor.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Jolie, YouTube kanalından bu göreviyle ilgili özel içerikler üretmek için yola çıkmıştı. Ünlü oyuncu, BM Genel Kurul Toplantısı’ndan iki konuşma videosunu paylaşmıştı.

Jolie’nin YouTube biyografisinde şu ifadeler kullanılıyordu: 

"Yıllarca Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve mülteciler için özveriyle hizmet veren Angelina Jolie, Nisan 2012'de Özel Elçi olarak atandı. Jolie, genişleyen rolünde, kitlesel nüfus yer değiştirmelerine neden olan büyük krizlere Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği temsilcisi olarak diplomatik seviyede odaklandı. Ayrıca küresel yerinden olma konularında karar vericilerle de irtibat kurdu. Bu çalışma sayesinde evlerinden kaçmak zorunda kalan insanlara çözüm bulmada hayati bir sürece katkıda bulundu."

Yorumlar (0)