Angelina Jolie’den ‘Eternals’ filminin galasında aile boyu poz

Dünyaca ünlü Amerikalı aktris Angelina Jolie, başrolünde oynadığı bilimkurgu ve fantastik öğelerle dolu ‘Eternals’ filminin galasında sevenlerine bir sürpriz yaptı. Galaya 5 çocuğuyla katılan ve büyük ilgi gören Jolie, sade elbisesi, çenesindeki sıra dışı aksesuar ile dikkat çekti. Kızı Zahara’nın kıyafetinin ise ayrı bir anlamı vardı.

MAGAZİN 19.10.2021, 11:47
Angelina Jolie’den ‘Eternals’ filminin galasında aile boyu poz

Hollywood’un son dönemdeki en ön plandaki kadın yıldızlarından biri olan Angelina Jolie, başrolünü oynadığı ‘Eternals’ filminin galasına çocukları ile katıldı.  Hollywood’daki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleşen prömiyere beş çocuğuyla birlikte giden 46 yaşındaki oscarlı oyuncu yine ilgi odağı oldu.

Jolie, kırmızı halıda 20 yaşındaki Kamboçya’dan evlat edindiği 20 yaşındaki Maddox, Etiyopya’dan evlat edindiği 16 yaşındaki Zahara ve Brad Pitt’den olan çocukları 15 yaşındaki Shiloh ve ikizler 13 yaşındaki Vivien ve Knox ile birlikte yürüdü. Vietnam’dan evlat edindiği 17 yaşındaki Pax geceye katılmadı.  

Ünlü yıldız galada kıyafeti ve aksesuarlarıyla dikkat çekti. Çenesindeki aksesuar ise çok konuşuldu.

Zahara annesinin 7 sene önceki kıyafetini seçti

Jolie’nin kızı Zahara, gala için annesinin gardırobundan ilginç bir kıyafet seçti. Jolie’nin 2014 yılı Oscar töreninde giydiği kıyafeti Zahara bu akşam için tercih etti.

Oscar’lı Chloe Zhao’nun yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Eternals’ filmi, tüm dünyada 5 Kasım tarihinde gösterime girmek için gün sayıyor.

Türlerin üstünlük yarışı

Film, Eternallar ve Devaiantların yaratılış hikayesine odaklanıyor. Hem yarı ölümsüz olan hem de süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha üstün olduğunu kanıtlamak için birbirleriyle çatışma içinde olacaktır.  

Filmin oyuncu kadrosunda Jolie’nin yanı sıra, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Brian Tyree Henry, Kumail Nanjiani gibi yıldız isimler de bulunuyor.

Yorumlar (0)