Angelina Jolie: Şiddet gördüm

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında sular durulmuyor. Çocuklarının velayeti için devam eden davada Angelina Jolie yeni bir iddia ortaya attı.

MAGAZİN 19.03.2021, 14:09 19.03.2021, 18:06
Angelina Jolie: Şiddet gördüm

Evliliği boyunca şiddete maruz kaldığını, dayak yediğini önü süren Jolie, altı çocuğunun da bu şiddete şahit olduğunu ve bu konuda tanıklık etmeye istekli olduklarını söyledi.

Film setinde tanıştıktan sonra 2014'te evlenen Jolie ve Pitt, bundan 5 yıl sonra ayrılık kararı aldı. Çocukların velayeti nedeniyle zorlu geçen boşanma süreci henüz tamamlanmış değil. Bununla birlikte Jolie tarafından, aile içi şiddet iddialarını destekleyen bir adım attı.

Çift, çocuklarının velayeti nedeniyle çekişmeli bir boşanma süreci geçiriyor ve bu süreç henüz tamamlanmış değil. Bununla birlikte Jolie, ayrılık sonrası gündeme gelen aile içi şiddet iddialarıyla gündemde.

Bay ve Bayan Smith filminin setinde başlayan birliktelikleri 2014'te evliliğe dönüşmüştü. 2019 yılında ayrılık kararı alan Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti çocukların velayeti konusunda anlaşamayınca zorlu geçen boşanma süreciyle dünya magazin gündeminde 1.sırada yer aldılar.

Her kadın gibi ben de şiddet gördüm

45 yaşında 6 çocuk annesi Angelina Jolie tarafından, ayrılık sonrası gündeme gelen aile içi şiddet iddiaları ile tekrar gündeme gelen çift, aile içi şiddeti tanıklarıyla ispat edeceğini ve bu konuda çocuklarının çok etkilendiğini, velayetin kendisinde kalması gerekliliğini tanıklarıyla ispatlayacağını, Brad Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığı konusunda iddia etti.

Angelina Jolie'nin şiddet kanıtlarını belgeleriyle mahkemeye sunacağını bildirdi.

Jolie aynı gün reşit olmayan çocuklarının ifadesine de başvurulması için de dilekçe verdi.

Çocuklar da şiddet gördü

Jolie, boşanmanın ilk dönemlerinde Brad Pitt'in çocuklarına fiziksel ve sözlü şiddet uyguladığını iddia etmiş, bunun sonucu olarak FIB’in yanı sıra Angelez Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından başlatılan soruşturmada Brad Pitt aklanmıştı.
 

Yorumlar (0)