Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki hisse savaşı sona erdi

Bir dönem tüm dünyanın gıptayla baktığı bir aşkın kahramanları olan ve 10 yıllık beraberliğin sonucunda 2014’de evlenen ancak 2016’da boşanma kararı alan çiftin mal paylaşımı davası sona erdi. Buna göre Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini sattı. Böylece çift arasında yıllardır süren hukuk savaşı da sonuçlanmış oldu.

MAGAZİN 08.10.2021, 16:54
Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki hisse savaşı sona erdi

2004 yılında çekilen başrollerini oynadıkları ‘Mr. Ans Mrs. Smit’h filminde tanışarak birlikteliklerini özel hayatlarına da taşıyan Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 2016 yılının Eylül ayında da boşandıklarını ilan etmişlerdi. Çift, bu süre zarfında hem biyolojik hem de evlatlık çocuk sahibi olarak ailelerini büyüttü.

Resmi olarak Nisan 2020’de boşansalar da, mal paylaşımı konusunda süren bir davaları olan çiftin Fransa’da bulunan ortak mülkleriyle ilgili bir gelişme yaşandı.

Hisseler satıldı, dava bitti

Jolie Eylül ayında alkol şirketi ve emlak hisselerini satmak istemiş, ancak bu planları Pitt tarafından kendisine açılan bir davayla bu satış gerçekleşememişti. Pitt, eski eşini yüzde 50 hissesini devretmek için kendisini anlaşmadan çıkarmakla suçlamıştı.

 Jolie, 164 milyon dolar değerinde olan Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini nihayet satabildi. Böylece Jolie ile Pitt arasında süren son hukuk savaşı da böylelikle bitti. Jolie, hisselerini şarap grubu Tenute del Mondo'ya sattığını açıkladı. Davaya sözkonusu olan şato, Jolie ile Pitt’in evlendikleri yerdi.

Yorumlar (0)