Amerika’da yaşıyordu… Ahu Tuğba’nın evini kasırga vurdu

Uzun süredir Amerika’da gözlerden uzak bir yaşam süren Ahu Tuğba, ülkeyi vuran Ian Kasırgası’nın mağdurlarından biri oldu. Ünlü oyuncu ve kızı Anjelik Calvin, kasırga sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kaldı. 

MAGAZİN 05.10.2022, 17:04 06.10.2022, 17:42
Amerika’da yaşıyordu… Ahu Tuğba’nın evini kasırga vurdu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletini vuran ‘Ian Kasırgası’ sebebiyle 100’e yakın kişi yaşamını yitirdi. Bölgede büyük bir yıkıma sebep olan korkunç kasırganın mağdurlarından biri de Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin oldu. Evleri sular altında kalan ünlü oyuncu ve kızı, çareyi akrabalarına sığınmakta buldu. 

“Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın”

Polis olan kızı Anjelik Calvin ile birlikte uzun süredir Amerika’da yaşayan Ahu Tuğba, kasırganın bölgeyi vurması sebebiyle evini terk etti. Yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, “Moralim sıfır. Çok kötü durumdayım. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Ne yapacağımızı hiç bilmiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz” dedi. Öte yandan Ahu Tuğba ve kızının kasırga esnasında evlerinin 2’nci katına çıkarak canlarını kurtardıkları öğrenildi. Evleri gibi arabası da büyük zarar gören Ahu Tuğba, kızının babaannesinin yanına geçici bir süreliğine taşındı. 





Yorumlar (0)