Amber Heard’den sigorta şirketlerine yeni hamle!

Johnny Depp ve Amber Heard davası uzun bir süre bütün dünyanın yakından takip ettiği bir konu olmuştu. Depp tarafından açılan iftira davasında kaybeden ve ünlü oyuncuya 10 milyon dolar kadar tazminat ödemesi bulunan Amber Heard, parayı vermemek adına birden farklı yolu denediği ortaya çıktı.

MAGAZİN 29.09.2022, 10:58 30.09.2022, 09:12
Amber Heard’den sigorta şirketlerine yeni hamle!

Amber Heard ve Johnny Depp arasında gerçekleşen çekişmeli dava bütün dünya gündemi tarafından yakından takip edilmişti. Depp’in zaferi ile sonuçlanan davada birbirinden çarpıcı iddialar sunulmuştu. Amber Heard ise söz konusu davanın ardından Depp’e 10 milyon dolar tazminat ödemekle zorunlu tutulmuştu. Ancak Heard’ün tazminatı ödememek için birden fazla yolu tercih ettiği belirlendi.

Evini satmıştı

Davayı kazanamayan ve Depp’e toplam 10 milyon dolar tazminat vermesi gerekli olan Amber Heard’ün Kaliforniya'da yer alan evini hızlı bir şekilde sattığı öğrenilmişti. Kararın ardından tazminatı karşılamayacağını söyleyen 36 yaşındaki oyuncunun bu ifadelerin ardından evini satması birçok kişinin dikkatini çekmişti. ABD tarihinde şu zamana kadar en pahalı tazminatlarından bir tanesi olan bu rakamı vermek istemeyen Heard, Birleşik Krallık basın kuruluşlarının haberine göre birbirinden farklı yollara başvuruyor.

Ekibini genişletti, sigorta şirketleri ile görüşüyor

Jay Ward Brown ve David L. Axelrod tarafından avukatlığı yapılan Heard, Kirk Pasich isminde farklı bir avukatı da yasal ekibi içerisinde aldı. Oyuncunun 15 milyon doları geçen borçlarını kapatabilmesi adına birçok sigorta firması ile görüşme yaptığı biliniyor.

Bazı kaynaklardan edinilen bilgilere göre, avukatları Heard’ün tazminatını ödeyebilmesi adına sigorta firmalarının desteğini talep ediyor. Davanın öncesinde de Heard’ün 8 milyon doları geçen harcamalar yaptığı ifade ediliyor.

Heard’ün avukatları davanın iptali için çalışıyor

Daha öncesinde Heard, verilen kararının iptalinin sağlanması ya da usulsüz yargılama sonucuna varılması istemiyle mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Bir jüri mensubunun kimliğinin hatalı olduğunun tespit edilmesi de dahil olmak üzere Heard’ün avukatları, birçok gerekçe sundu. Yedi jüriden bir tanesinin tebligat almadığını belirleyen avukatlar, daha sonra mahkemeden yeni bir dava açılmasını ya da kararın iptal etmesini talep etti.

Yorumlar (0)