Amber Heard, yaşadığı zor günleri anlattı!

Eski eşi Johnny Depp tarafından, kendisine yönelik açılan "hakaret ve iftira" davasını kaybeden oyuncu Amber Heard, yaşadığı zor günleri anlattı. Heard, "Mahkeme salonu, 'Kaptan Jack Sparrow' hayranlarıyla dolup taşıyordu. 'Amber'a Ölüm' yazılı pankartları tutan insanların arasında yürüdüm." dedi.

MAGAZİN 15.06.2022, 16:55 16.06.2022, 12:09 Hakan Öksüz
Amber Heard, yaşadığı zor günleri anlattı!

Hollywood yıldızı Johnny Depp (58) ile eski eşi olan oyuncu Amber Heard (36) arasındaki dava, Hollywood sınırlarını aştı. İngiltere'de görülen ve Amber Heard'ün kazandığı davaya itiraz eden Johnny Depp, iftiraya uğradığını belirterek ABD'de yeni bir dava açtı. 

Johnny Depp, ABD'de açtığı karşı davayı kazandı!

Canlı olarak yayınlanan davanın duruşmaları, milyonlarca kişi tarafından takip edildi. Eski eşi Amber Heard'ün de en az kendisi kadar suçlu olduğunu kaydeden ünlü aktör, iftiraya uğradığını ifade etti. Davanın sonunda jüri, Johnny Depp'i haklı buldu ve Amber Heard'ün 15 milyon dolarlık cezayı ödemesine karar verdi.

Davadan çıkan karar, Johhny Depp hayranlarını sevindirdi. Mahkemenin ardından amacıyla bir hayvan barınağına ziyarette bulunan Depp, kutlama yaptı. Gitarist arkadaşı Jeff Beck ile sahneye çıkarak binlerce hayranına konser veren ünlü aktör, büyük sevinç yaşadı.

"Nefret dolu bakışları üzerimde hissettim"

Dava sonrası yoğun eleştirilere maruz kalan Amber Heard, zor günler geçirdiğini söyledi. Binlerce kişiden gelen nefret söylemleriyle yüzleşmek zorunda kaldığını belirten 36 yaşındaki oyuncu, "Amber'a Ölüm" yazılı pankartları tutan insanların arasında yürümek zorunda kaldığını söyledi.

"Kendimi aşağılanmış hissettim"

Mahkeme salonunun "Kaptan Jack Sparrow" hayranlarıyla dolup taştığını kaydeden Heard, "Kendimi aşağılanmış hissettim. Yaşadığım şey korkunçtu. Johnny Depp'in avukatları, jürinin ilgisini gerçek sorunlardan ustalıkla uzaklaştırdı." dedi.

Yorumlar (0)