Amber Heard sessizlik yeminini bozdu: Devam edeceğim

Johnny Depp ile tartışmalı şekilde boşanan ve mahkeme tarafından haksız bulunan Amber Heard, en az 10 milyon dolarlık tazminata mahkum edilmişti. Hollywood'dan ayrılan ve İspanya'ya yerleşen 37 yaşındaki oyuncu, uzun aranın ardından ilk kez konuştu.

MAGAZİN 01.06.2023, 12:23 Hakan Öksüz
Amber Heard sessizlik yeminini bozdu: Devam edeceğim

Hollywood yıldızı olan eski eşi Johnny Depp'e iftira attığı belirlenen 37 yaşındaki oyuncu Amber Heard, mahkeme tarafından haksız bulunmuştu. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından canlı olarak takip edilen davayı kaybeden Amber Heard, bavulunu topladı ve Hollywood'dan ayrıldı. 

İspanya'nın başkenti Madrid'e yerleşen Amber Heard'ün yeniden Hollywood'a dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Uzun zaman sonra ilk defa konuşan 37 yaşındaki oyuncunun gazetecilere konuştuğu video, TikTok üzerinden paylaşıldı.

"İspanya'da uzun süre kalmayı umuyorum" 

Gazetecilerin "Geri dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt vermeyen Amber Heard, "Kariyerime devam edeceğim. Hayat böyle. Bir şeyleri geride bırakmalı ve yola devam etmelisiniz. İspanya'yı gerçekte çok seviyorum. Burada uzun süre kalmayı umuyorum." ifadelerini kulladı.

Cannes sorusunu yanıtsız bıraktı

Gazeteciler, tartışmalı bir boşanma süreci yaşadığı eski eşi Johnny Depp'in sinemaya dönüşünü simgeleyen ve ünlü oyuncunun Cannes Ödül Töreni'nde dakikalarca ayakta alkışlanmasını sağlayan "Jeanne du Barry" filmine de değindi. Amber Heard, "Neden Cannes'a katılmadınız?" sorusunu da pas geçti.

Johnny Depp'e tazminat ödeyecek

Johnny Depp tarafından açılan "karalama" davası nedeniyle Amber Heard, en az 10 milyon dolarlık tazminatı ödemek zorunda. Mahkemenin kararına itiraz eden ve tazminatı ödememek için direten Heard, sonunda pes etti ve uzlaşmaya gitme kararı aldı. 2021'de kızı Oonagh'ı kucağına alan Amber Heard'ün, sinemaya dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Heard'ün, taşıyıcı anne aracılığıyla kızını dünyaya getirdiği söyleniyor.

Yorumlar (0)