Altı dilde şarkı söyleyen sanatçı Maher Zain, klibi için İstanbul’u tercih etti!

İslam dünyasının en bilinen sanatçılarından biri haline gelen Lübnan kökenli İsveçli sanatçı Maher Zain, İstanbul’a geldi. Yaklaşık altı farklı dilde şarkılarını yorumlayabilen şarkıcı Zain, yeni şarkısı ‘Huwa Ahmedun’  için klip mekan tercihini İstanbul’dan yana kullandı. İstanbul’un tarihi turistik noktalarında çekimler yapan Zain, şehrin kültürel ve tarihi dokusunu şarkısıyla buluşturdu.

MAGAZİN 22.04.2021, 13:19 23.04.2021, 09:54
Altı dilde şarkı söyleyen sanatçı Maher Zain, klibi için İstanbul’u tercih etti!

Lübnan asıllı ama aslen İsveçli olan sanatçı Maher Zain, İslam dünyasına kazandırdığı şarkılarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. ‘Maşaallah’, ‘Forgive Me’, ‘Ya Nabi Salam Alayka’ ve ‘Thank You Allah’ gibi şarkılara imza atan sanatçı sanatçı, son şarkısı ‘Huwa Ahmedun’ için oldukça dikkat çekti.



Çıkardığı tüm şarkıları için 6 farklı dilde yorumda bulunmasıyla da dikkat çeken sevilen sanatçı, son albümündeki şarkısı için önemli bir çalışmada bulundu. Yeni şarkısı ‘Huwa Ahmedun’ için son zamanlarda olukça hayran kaldığı İstanbul’da klip çekmeye karar veren Zain, sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.



Yeni klibi için İstanbul’u tercih etti

İslam dünyasının en bilinen sanatçıları haline gelen ve ülkemizde de Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl gibi sanatçılarla düet çalışmalarına imza atan Zain, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan içinde bir şarkı ve klip çalışmasında bulunmuştu. 12 Mayıs’ta piyasaya çıkacak olan son albümünde yer alan Huwa Ahmedun’ şarkısı için klip tercihini İstanbul’dan yana kullanan Zain, klibi ayrıca Beyrut, Mısır ve Tunus’ta da çekti. Yakın zamanda albümündeki bütün şarkıları müzikseverlere sunacak olan Zain, klibinde İstanbul’un kültürel ve tarihi mekanlarını seçti.



Büyük bir İstanbul hayranı

Zain, yaklaşık bir hafta boyunca İstanbul’da süren ön hazırlık sürecinin ardından klibin çekimlerine başladı. Yirmi üç kişilik ekibin çekim alanında bulunduğu klip setinde, yoğun anlar da yaşandı. Maher Zain’in klip çektiğini gören hayranları seti doldururken, sevenlerini kırmadan onların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Zain, bu hareketiyle de kalpleri kazandı. Klibin çekildiği İstanbul tarihi mekanları arasında; Sultanahmet Camii, Galata Köprüsü, Kız Kulesi, Galata Kulesi ve Ortaköy Camii yer aldı. İstanbul’un kendi manevi ve huzur duygularına çok iyi geldiğini belirten Maher Zain, kentin büyük bir hayranı olduğunu söylüyor.

Yorumlar (1)
Şermin Tufan 3 yıl önce
Muhteşem MÂŞÂLLÂH