Alp Kırşan’ın Bodrum tatili, objektiflere yansıdı!

Daha önce birçok dizi ve filmde rol almasının yanı sıra yarışma sunuculuğu yapan Alp Kırşan, Dominik sahillerinden çıkıp Bodrum sahillerine geldi. Eşi Zeynep Kırşan ve oğlu Efe Kırşan ile vakit geçiren Alp Kırşan, Bardakçı plajında oğluyla oyun oynadı.

MAGAZİN 11.05.2021, 14:37 12.05.2021, 13:41
Alp Kırşan’ın Bodrum tatili, objektiflere yansıdı!

Alp Kırşan’ın ailesiyle olan tatili ve saadeti, objektiflere yansıdı. Daha önce Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen Survivor yarışmasının sunuculuğu yapan Alp Kırşan, eşi Zeynep Dörtkardeşler Kırşan, oğlu Efe Kırşan ve kayınvalidesi Neşe Dörtkardeşler ile beraber tatil yapıyor. Daha önce Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çiftiyle karavan tatili yapmalarıyla gündeme gelen çift, bu kez Bodrum’un Bardakçı Plajı’nda tatil yaparken görüntülendi. 



Oğluyla eğlenceli bir vakit geçirdi

Bodrum’da keyifli bir tatil yapan ve beldenin en güzel koylarından bir tanesi olarak bilinen Bardakçı’da görüntülenen Alp Kırşan, oğlu Efe ile çocuklar gibi oyun oynayıp onunla eğlendi. Bodrum’daki bir otelde kalan Kırşan ailesi, sahile oğluyla oyun oynarken görüntülendi.



Görüntüler sonucunda Alp Kırşan’a babalığın yaradığı yorumu yapılırken, oğluyla eğlenceli anlarlı da objektiflere yansıdı. Bir süre sonra yorulan Kırşan, merdivenlere geçip dinlenmeye başladı. Aynı zamanda Kırşan, oğlunun yüzmesini izleyip arkadaşlarıyla sohbet etti.



Sunuculuğu ve oyunculuğuyla gündeme geldi

3 Kasım 1979 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Alp Kırşan, lisede Radyo ve Televizyon meslek lisesinde okudu. Daha sonra  Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi’nde okuyup mezun olan Kırşan, 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Daha sonra sunuculukla kariyerine başlayan Kırşan, Yasemin Yalçın Tiyatrosu sayesinde oyunculukla tanıştı. ‘Çılgın Dersane’, ‘Çat Kapı’; ‘Üç Tatlı Cadı’ ve ‘Akasya Durağı’ gibi projelerde rol alan Kırşan, ‘Survivor’ ve ‘Yetenek Sizsiniz’ gibi yarışmaların sunuculuğunu da yaptı.

Yorumlar (0)