Alkan çiftinden o haberlere tepki

71 yaşında yaşamını yitiren Enis Fosforoğlu için yapılan cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü tartışmaların odağına oturmuştu. Alkan ve Görgüzel, o fotoğrafa gelen eleştirilere yanıt verdi.

MAGAZİN 26.06.2019, 19:23 26.06.2019, 22:14
Alkan çiftinden o haberlere tepki

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde tabuta sarıldı.

Hamdi Alkan da Selen Görgüzel'in tabuta sarıldığı anların fotoğrafını çekti. Alkan'ın eşinin fotoğrafını çektiği an, objektifler tarafından kaydedildi.

Hamdi Alkan, gelen eleştiriler üzerine 2. sayfa programına konuştu. 

"ARKADAŞLAR ARKADAN ÇEKMİŞ"

Alkan, "Yapılan yorumlara çok üzüldüm. Biz bunu nerede paylaştık? Bu beyefendi, hocamız, babamız benim eşimin babası kadar sevdiği bir insan. Ben kendi babamı da çektim. Bu benim özelim. Ama arkadan geçip arkadaşlar beni çekmiş." dedi.

"ADALET KARŞISINDA HESAPLAŞACAĞIZ"

Alkan, "Bunu magazinciler servis ediyorlar. Adalet karşısında hesaplaşacağız. Çok sinirliyim. Babamın cenazesinde ben de tabutuyla fotoğraf çektirdim. Biz gerizekalımıyız böyle bir şey yapacak kadar. Bu kötü niyetli bir haberdir. Selen'e fotoğrafını çekerken tabuta sarıl diye ben dedim. Bizi linç ediyorlar, beddua alıyoruz. Ben bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşsaydım haklıydınız." ifadelerini kullandı.

Selen Görgüzel ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yapılan haberleri sert bir dille eleştirdi.

İşte Görgüzel'in paylaşımı...

Yorumlar (0)