Aleyna Tilki Kapadokya'yı fethetti!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, gezi için geldiği Kapadokya'da çömlek yaptı.

MAGAZİN 11.11.2019, 16:49 11.11.2019, 16:52
Aleyna Tilki Kapadokya'yı fethetti!

Aleyna Tilki, turistik gezi için Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Kapadokya bölgesine geldi.

Çarşı içindeki bir seramik işletmesini ziyaret eden ünlü şarkıcı, burada çömlek yapmayı da ihmal etmedi.

Çömlek yaparken hatıra fotoğrafı çekinen Tilki, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Kapadokya'da bulunan tarihî mekanları ziyaret etti.

Paylaşımlarıyla konuşuluyor

Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu paylaşımla çok konuşulmuştu.

Genç şarkıcı, Instagram'dan 'Burası benim evim değil' sözleriyle başladığı ve devamında da dikkat çeken cümlelerin yer aldığı bir paylaşımda bulunmuştu. Tilki'nin bu paylaşımına 1 saat içinde 60 binin üzerinde beğeni gelmişti. 

İşte Tilki'nin Instagram'dan yaptığı paylaşım:

Burası benim evim değil.Burası hiçkimsenin evi.Kimseye ait olmayanAma anahtarı benim elimde kalan...Bana kalan,başıma kalan... Uzaklaşmak istediğim amaKalmak zorunda kaldığım yer burası...Benim sahip olmadığım ama bana sahip çıkan ev...Loş,toprak kahverengisi mobilyalı ve tozlu... Eskitilmiş bir ev...Bu evde olan tozları ancak ben silersem kaldırabilirim kiri,bir başkası yardım edemez.Ama ben tozlara ve eskimiş şeylere mi köleyim yani?Onları güzelleştirmek mi benim misyonum?Yani Hepiniz eskittiniz dünyayı,Beni de mi eskitmek amacınız?Anahtarları ortalıkta bırakıyorum Yer aşkıyla tutuşanlar alsın.

Ben yersiz olmak istiyorum.-A.Tilki

Yorumlar (0)