Aleyna Tilki: İtinayla kapak yapılır

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yaptıklarıyla gündemden düşmüyordu. En son çektiği kliple büyük eleştiriler alan Tilki, kendisini eleştiren kişilere kapak yaptığını söyledi.

MAGAZİN 10.05.2022, 16:18 11.05.2022, 09:23
Aleyna Tilki: İtinayla kapak yapılır

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Çatalca'da yapılan 'Yaza Merhaba' kutlamasında sahne aldı. Daha öncesinde de iddialı sahne kıyafetleriyle adından çokça bahsettiren Tilki, çarpıcı kostümüyle şarkılarını seslendirdi. Aleyna Tilki, 2 saat süresince sahnede şarkı söylemeye devam etti.

“Gençlere kapı açtım”

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, “Eleştiri yağmuruna tutulan şarkım tam tamına 80 ülkede listelere girdi. Bunun yanı sıra Equal Global'de de listeye giren ilk Türk kadın şarkıcı oldum. Daha ne söyleyebilirim ki? Beni eleştiren herkese bu kapak olsun. Özenle kapak yapılarak cevap verilir!” dedi.

Son 30 senedir dünyada kendisinin ulaştığı bu başarıya kimsenin yakalayamadığını söyleyen Tilki, “Ben yaptıklarımla ve başarılarımla diğer genç kişilere kapıları sonuna kadar açtım. Bundan ötürü ayrıca çok mutluyum" şeklinde ifade etti.

“Her zaman Stardım”

Çektiği son klibi için eleştirilere maruz kalan Aleyna Tilki yaptığı değerlendirmesinde, "Biliyorum çok fazla olumsuz eleştiri bulunuyor. Fakat onlar kadar da aklı başında söylemleri olan insanlarda var. Yani uzun zaman böyle şeyler yaşayınca duruma alışıyorsunuz. Küçüklüğümden beri bu durum böyleydi. Henüz ilkokuldayken hakkımda dedikodu çıkarırlardı. Bir insan Star olarak dünyaya gelince bu tarz şeylerin yaşanması gayet normal olabiliyor" şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)