Aleyna Tilki Hollywood yıldızlarına komşu oldu

Albüm çalışmaları için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, Hollywood Hills'te 14 bin dolarlık bir ev kiraladı.

MAGAZİN 25.10.2019, 10:31
Aleyna Tilki Hollywood yıldızlarına komşu oldu

Yeni albümünün çalışmaları için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, 14 bin dolara bir ev kiraladı. Hollywood Hills’te ev tutan şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck,Kevin Costner ve  Sharon Stone gibi dünyaca ünlü yıldızlar var.


Geçtiğimiz hafta sevgilisi Kadir Güneş’in ablası Gülnur Güneş’in düğünü için İstanbul’a gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, Amerika’ya geri döndü.


Yeni albüm çalışmaları için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, evini değiştirmeye karar verdi. Daha önce Los Angeles Downtown’da yaşayan şarkıcı artık Hollywood Hills'te yaşayacak.


Tilki'nin yeni albümünün prodüktörü Diplo'ya daha yakın olmak için Hollywood Hills'e taşınma kararı verdiği öğrenildi. Yeni evinin kirası için 14 bin dolar (yaklaşık 82 bin TL) ödeyecek olan genç şarkıcı, evinin dekorasyonu ile de kendisi ilgilenecek.


Aleyna Tilki'nin yeni komşuları arasında ise Ben Affleck, Sharon Stone, Kevin Costner, Keanu Reeves, Salma Hayek ve Tobey Maguire gibi dünyaca ünlü yıldızlar bulunuyor.


Los Angeles’ın lüks semtlerinden biri olan Hollywood Hills’teki satılık evlerin fiyatları ise yaklaşık 10 milyon dolardan başlıyor.

Yorumlar (0)