Aleyna Tilki: Eurovision’a katılmam

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Eurovision’a katılmak istemediğini çünkü Türkiye’nin lokal bir sanatçısı olarak temsil etmek istemediğini söyleyince tartışmaların fitilini ateşledi.

MAGAZİN 22.06.2021, 14:15 23.06.2021, 09:22
Aleyna Tilki: Eurovision’a katılmam

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’den Eurovision’a Türkiye’nin katılım göstermesine ilişkin harekete geçildiği ifade edildi.

“Sonuç ne olur bilemiyoruz”

Avrupa Yayın Birliği’nin yeni Başdanışmanı Martin Österdahl’dan bahseden İbrahim Eren, “Kuzey Avrupa’dan Eurovision’un başına çok iyi biri geldi. Bu yıl bence çok başarılıydı. Uzun zamanın ardından çok güzel bir yarışma yapıldı. Yeni gelenle beraber arkadaşlarımız görüşmelere başladı. Ama sonuç ne olur bilemiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu açıklama sonrası Eurovision’a ilişkin sorular alan 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki’den hayranlarına cevap geldi.

“Katılamam”

Tilki şunları söyledi:

“Eurovision’a katılamam sanırım. Ben şimdi Avrupa’da ülkemizi buranın lokal bir şarkıcısı olarak temsil etmek istemiyorum. Türkiye’yi global bir şarkıcı olarak bütün dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. O ligdeki prodüktörlerle çalışmalara başladım bile.” dedi. Tilki yapmış olduğu açıklamayla birlikte çok fazla eleştiri ve tepki aldı.

Yorumlar (0)