Aleyna Tilki'den Reynmen'e gönderme!

Reynmen olarak tanınan Youtuber Yusuf Aktaş, kanalında yayınladığı yeni şarkısı Ela ile rekor kırdı. Reynmen'den önce ilk gün izlenme rekorunu elinde tutan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile göndermede bulundu.

MAGAZİN 14.07.2019, 12:19 14.07.2019, 12:34
Aleyna Tilki'den Reynmen'e gönderme!

Reynmen olarak tanınan Youtuber Yusuf Aktaş, yeni şarkısı Ela ile YouTube’da ilk gün izlenme rekorunu bir kez daha kırdı. 

'Derdim Olsun' şarkısı ile milyonlarca izlenmeye ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın yeni şarkısı Ela, ilk 10 dakikada 400 bin ve bir saatte 3 milyon izlendi. 

Reynmen'in Derdim Olsun şarkısını 24 saatte 11 milyon kişi izlemişti. Ela, 24 saatten kısa sürede 12 milyon 479 binden fazla izlenmeye ulaşırken, YouTube trend listesinde de ilk sırada yerini aldı. 

‘Derdim Olsun’ şarkısı, toplamda 220 milyondan fazla izlendi.

Böylece Reynmen, Ela ve Derim Olsun şarkıları ile 'ilk 24 saatte en çok izlenen klipler' sıralamasında ilk 2 sırayı aldı.

Reynmen'in YouTube'da 4,5 milyon abonesi, Instagram'da ise 5,5 milyon takipçisi var.

Aleyna'dan olay gönderme 

Aleyna Tilki, 'ilk gün izlenme rekoru'nu Reynmen’den önce elinde tutan isimdi. 

Reynmen'in rekorunun ardından Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından gönderme niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Tilki, 'Nasılsın Aşkta' şarkısının dünya müzik listesinin birinci sırasında olduğunu gösteren bir tweeti kendi sayfasında yayınladıktan hemen sonra yaptığı paylaşımlarda, 'Çomar Show' ve 'Derine inme çıkamazsın' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)