Aleyna Tilki'den 'evlilik' açıklaması!

Gerek konserlerinde sergilediği tavırlar, gerekse sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla konuşulan Aleyna Tilki, önceki akşam Kıbrıslı sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü şarkıcı, evlilik konusunda samimi açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 08.07.2019, 13:00
Aleyna Tilki'den 'evlilik' açıklaması!

Kıbrıs'ta kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunan Aleyna Tilki, konser öncesinde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Dilan Gerede Erkaya ile haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan ünlü şarkıcı, “İlişki benim karakterime uygun bir şey değil.” dedi.

"İnşallah evlenirim"

Tilki, kendisine yöneltilen “Evlilik size uzak mı?” sorusuna ise “İnşallah evlenirim de şu an uygun değil, uymuyor bana." yanıtını verdi. 

"Dengesiz değilim, değişkenim"

Aleyna Tilki, sahne aldığı sırada doğum günü kutlayan bir aileyi görünce, "Ben bebeydim, abla oldum. Yaş almak çok keyifli." dedi.

Ünlü şarkıcı, "Bu yaşıma kadar pop söylemiyordum, popçu oldum. Sahnede türkü, arabesk, rap her türden söylüyorum. Dengesiz misin, diye soruyorlar. Yok değilim, değişkenim. Her birini söylemek için değişken olmak gerek." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)