Aleyna Kalaycıoğlu'nun iddialı fotoğrafına futbolcu Cengiz Ünder tepkisiz kalmadı!

Katıldığı Survivor yarışmasından sonra şarkıcılığa soyunan ve sosyal medyada verdiği pozlarıyla adı gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun futbolcu Cengiz Ünder ile ilişki yaşadığı iddia ediliyordu. Survivor yarışması ile yıldızı parlayan Kalaycıoğlu ile milli futbolcu Ünder'in Marsilya Cassis bölgesinde beraber yaptıkları tatilden de bir fotoğraf gün yüzüne çıkmıştı. Tatilin ardından iddialı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Survivor Aleyna'ya futbolcu sevgilisi emojili yorum yapınca ikilinin takipçilerinin gözünden kaçmadı ve sosyal medya adeta yıkıldı.

MAGAZİN 17.08.2022, 15:21 18.08.2022, 08:58
Aleyna Kalaycıoğlu'nun iddialı fotoğrafına futbolcu Cengiz Ünder tepkisiz kalmadı!

Survivor yarışması ile yıldızı parlayan ve adından sık sık söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu’nun Marsilya forması giyen Cengiz Ünder ile aşk yaşadığı iddiası, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Hatta bir süre sonra ikilinin Marsilya Cassis bölgesinde birlikte yaptıkları tatilden de bir fotoğraf kareleri ortaya çıkmıştı. Konuya ilişkin henüz ne Aleyna Kalaycıoğlu ne de Cengiz Ünder herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat ikilinin sosyal medyada üzerinden takipleşerek yorumlaşması gözlerden kaçmadı.

Survivor Aleyna, takipçilerinden tam not aldı

Ezgi Avcı, Hande Sarıoğlu ve Aleyna Yalçın’la buluşup bir araya gelen Survivor Aleyna, bu buluşmadan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Aleyna Kalaycıoğlu'nun oldukça iddialı kombinine ise takipçilerinden tam not geldi.

Cengiz Ünder’i yorum yağmuruna tuttular

Survivor Aleyna’nın fotoğrafına binlerce yorum gelirken yapılan yorumlar arasında milli futbolcu Cengiz Ünder'in emojili yorumuysa parladı.

Aşk adamı Cengiz Ünder

Milli futbolcu aşk yaşadığı iddia edilen Survivor Aleyna'nın fotoğrafının altına civciv emojisi bıraktı. Bunun üzerine futbolcunun yorumunu gören ikilinin takipçileri fotoğrafı bırakıp Ünder'e yorum yağdırdı. Takipçiler Ünder'in emojisine "Aşk adamı", "Enişte", "Bir emoji bu kadar anlamlı olur" gibi yorumları yağdı.

Yorumlar (0)