Aleyna'dan Reynmen açıklaması: Üzüldüm...

Reynmen olarak tanınan Youtuber Yusuf Aktaş, yeni şarkısı Ela ile YouTube’da ilk gün izlenme rekorunu bir kez daha kırdı. Aleyna Tilki'nin 'çomar şov' paylaşımıyla Reynmen'e göndermede bulunduğu konuşulurken, genç şarkıcıdan yanıt geldi.

MAGAZİN 15.07.2019, 16:02
Aleyna'dan Reynmen açıklaması: Üzüldüm...

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın yeni şarkısı Ela, ilk 10 dakikada 400 bin ve bir saatte 3 milyon izlendi.

Ela, 24 saatten kısa sürede 12 milyon 479 binden fazla izlenmeye ulaşırken, YouTube trend listesinde de ilk sırada yerini aldı. 

Aleyna Tilki, 'ilk gün izlenme rekoru'nu Reynmen’den önce elinde tutan isimdi. 

Reynmen'in rekorunun ardından Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Tilki, 'Nasılsın Aşkta' şarkısının dünya müzik listesinin birinci sırasında olduğunu gösteren bir tweeti kendi sayfasında yayınladıktan hemen sonra yaptığı paylaşımlarda, 'Çomar Show' ve 'Derine inme çıkamazsın' ifadelerini kullandı. 

Herkes Aleyna Tilki'nin bu paylaşımlarını Reynmen'e gönderme olarak düşündü.

"Başarılıları başarmışlar anlar"

Tilki'den hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi. Genç şarkıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Neden ‘Çomar Show’ deyince Reynmen’e ithafen söylediğimi sandınız ki? Üzüldüm. Sosyal medyada artık çok tıklanıyoruz ve bazı dinamikleri değiştiriyoruz. Diğer insanlara sosyal medyada böyle bir güç olduğunu gösteriyoruz. Hiçbiriniz inanmak istemese de bu gerçek bir başarıdır. 

Üstelik başarı tesadüfen ya da öylesine olmaz. Hikayen büyükse, kalbin büyükse yaratıcı da bir o kadar büyük bir başarıyla seni ödüllendirir. Ben çok tıklandığımda böyle düşündüm. Başarılıları başarmışlar anlar. Tarzlarımız farklı olsa da başarı başarıdır. Hiç laf etmeyin."

Yorumlar (0)