Aleyna'dan Atakan'a: Umarım harcanmazsın!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, henüz 10 yaşında olmasına rağmen felsefe üzerine yaptığı konuşmalarla sosyal medyanın gündemine oturan Atakan Kayalar hakkında yaptığı paylaşımda, "Umarım anlaşılamadığın için popülarizme köle olarak atanıp harcanmazsın Atakan." ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 20.02.2020, 17:15
Aleyna'dan Atakan'a: Umarım harcanmazsın!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 5 ayda okuduğu 250 kitap ve felsefe üzerine yaptığı konuşmalarla sosyal medyanın gündemine oturan Atakan Kayalar hakkında bir paylaşımda bulundu. 

"Bir oda dolusu ansiklopedim vardı"

Tilki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu çocuğu çok iyi anlıyorum ya. Onun yaşında benim de Fen Laboratuvarım vardı, ilaç yapıyordum. Okul bana yetmiyordu. Bir oda dolusu ansiklopedim vardı. Umarım anlaşılamadığın için popülarizme köle olarak atanıp harcanmazsın Atakan." ifadelerine yer verdi. 

İşte Atakan'ın dikkat çeken o açıklamaları!

Henüz 10 yaşında olan Atakan Kayalar, "Adım Atakan. Bu kadar. Fazla anlatabilecek hayat hikayem yok. Metafor uzmanıyım desem olmaz, beyin cerrahıyım desem olmaz, cumhurbaşkanıyım desem olmaz. Felsefeyle ilgilisin galiba dedim. Eğitim ve bireysel haklar üzerine konuşuyorduk. O an da Fethi Çağıl bir şey söyledi. Tam olarak hatırlamıyorum. Okuduğum kitaplara bakacak olursak. Kayı serisinin tamamını okudum. Nutuk okudum. Homeros İlyada okudum. Böyle buyurdu Zerdüşt okudum." ifadelerini kullanmıştı. 

Okul öncesi felsefe eğitimi verilmesi gerektiğini ifade eden Kayalar, "Okuldan önce ayrıca bir ahlak eğitimi, ahlak, terbiye ve saygı eğitimi verilmesi gerekiyor. Ondan sonra ise felsefe eğitimi verilmesi gerekiyor. Eskiden felsefe ve psikoloji derdim ama artık sadece felsefe diyorum." demişti. 

Yorumlar (0)