Aldatma iddiasıyla sarsılmıştı...Yorumu ortalığı karıştırdı!

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği "Tuğçe" karakteri ile ünlenen ve geçtiğimiz günlerde eşinin ihanet iddialarıyla sarsılan Damla Ersubaşı, ikinci çocuğunu dünyay getirdi. Ersubaşı, doğumda yanında olan eşi için "Sen şahane bir babasın." yorumunda bulundu.

MAGAZİN 08.12.2019, 10:58
Aldatma iddiasıyla sarsılmıştı...Yorumu ortalığı karıştırdı!

Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmişti. 

Ersubaşı, 2017 yılında kızı Zehra'yı dünyaya getirerek annelik heyecanı yaşamıştı. 

İkinci bebeğine hamileyken eşinin ihanetiyle sarsıldığı iddia edilen Ersubaşı, doğumda yanında olan eşini övgülere boğdu. Çiftin kızlarına Zeynep Nisan adını verdiği öğrenildi. 

Mustafa Can Keser, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, aile fotoğrafına "Bana bugün 2. kez baba olma duygusu tattırdığın için, seninle ve kızlarımla bir ömür beraber olacağım için çok şanslıyım.... Dünyanın en güzel iki kızını verdin... Seni çok seviyorum karım." notunu düştü. 

"Sen şahane bir babasın"

Bunun üzerine eşinin paylaşımına yorum yapan Ersubaşı, "Sen şahane bir babasın." ifadesini kullandı. 

Sosyal medya kullanıcıları, bu yoruma "Hamileyken seni aldatan adamı nasıl affettin" diyerek tepki gösterdi. 

Ne olmuştu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programında yer alan haberde; Mustafa Can Keser'in hamile eşi Damla Ersubaşı'yı aldattığı ileri sürülmüştü. 

Keser'in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edilmişti. 

Damla Ersubaşı'nın eşini sosyal medyadan takibi bırakması ve birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silmesi de aldatıldığına yönelik iddiaları güçlendirmişti. 

Yorumlar (0)