"Aldatıldığımı yıldız haritasıyla öğrendim"

Astrolog Nuray Sayarı, şidddet gördüğü ve aldatıldığı iddasıyla eşinden boşanmak istediğini duyurmuştu. İşte Nuray Sayarı'dan boşanmak istediği eşi hakkında çok konuşulacak iddialar...

MAGAZİN 10.03.2020, 14:18 10.03.2020, 14:58
"Aldatıldığımı yıldız haritasıyla öğrendim"

Astrolog Nuray Sayarı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı'dan şiddet gördüğünü ve boşanma kararı aldığını duyurmuştu. 31 yıl önce Aşkın Sayarı ile hayatını birleştiren Nuray Sayarı, geçtiğimiz günlerde eşinin kendisini evli olan bir kadınla yıllardır aldattığını söylemişti.

Elinde yasak aşka ait belgeler olduğunu söyleyen Sayarı, zina davası açacağını belirterek, "Eşimden şiddet gördüm ve bacağım kırıldı. Eşim saygınlığını kaybetmesin diye herkese merdivenden düştüm dedim." şeklinde konuştu.

Çiftin boşanma davası dün görüldü. Adliye çıkışı kameralara konuşan Aşkın Sayarı, davanın 8 Temmuz'a ertelendiğini söyledi ve ekledi:

"Onu aldatmış olsam benimle neden 31 yıl evli kalsın. Darp yok. Yemekten çıkmıştık, ayağı takıldı ve merdivenlerden düştü." 

"Benim çocuğumun yanında cinsel münasebette bulunmuş"

Bunun üzerine '2.Sayfa' programına telefonla bağlanan Nuray Sayarı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

"Çok utanıyorum ve artık konuşmayacağım.Eşimin ölüm tehditleri yüzünden susuyorum. Eşim benim aldattı. Belgelerin hepsi Hakime Hanım'ın önünde. Bizim evliliğimiz için kurgu diyor. Nasıl kurgu bizim evliliğimiz. Ben aldatıldığımı belgeledim. "Ben astroloğum ben kendi yorum haritama baktığımda bunu gördüm ve ona söyledim. Beni akıl hastanesine kapatmayı söyledi. Ben ona 2020 yılında boşanmazsak bir daha bize bir şey olmaz demiştim. Erol Köse'nin programında da 'Ben burçlardan anlamam' demiş. Asıl beni aldatan kendisi.

Çocuklarımın babası o kadınla aynı evde yaşıyor. Benim çocuğuma kankam diye tanıştırıyor o kadını ve benim çocuğumun yanında cinsel münasebette bulunmuş. Beni çıldırtan bu nokta oldu.Çocuğum travma yaşıyor ve babasından nefret ediyor. Aldatıldığımı yıldız haritalarıyla öğrendim. "Seni Pitbull köpeğime yedireceğim cesedini bile bulamayacaklar" diye beni tehdit ediyordu. Bu adamın rezilliklerini çıkarmaya önce Allah'a sonra mesleğime borçluyum

İşiniz gereği popüler olunca size çamur atıyorlar. Aile Bakanlığı devreye girdi bu adamın sizofrenliği de ortaya çıktı. Yediğim dayakları da unutmuyorum." 

Yorumlar (0)