Al Pacino ile genç sevgilisi bebek bekliyor!

Usta oyuncu Al Pacino, 29 yaşındaki ABD'li film yapımcısı Noor Alfallah'ın hamile kalmasının ardından dördüncü çocuğunu bekliyor. Sevgilisinden DNA testi istediği iddia edilen Al Pacino, yeni bebekle ilgili ilk kez konuştu.

MAGAZİN 07.06.2023, 10:05 Hakan Öksüz
Al Pacino ile genç sevgilisi bebek bekliyor!

"Godfather", "Scarface", "Köpeklerin Günü", "Şeytanın Avukatı" ve "Kadın Kokusu" gibi kült filmlerde rol alan usta oyuncu Al Pacino, 83 yaşında yeniden baba olmaya hazırlanıyor. Kuveyt kökenli 29 yaşındaki ABD'li film yapımcısı Noor Alfallah ile geçen yılın nisan ayından beri birlikte olan Al Pacino, yeni bebekle ilgili ilk defa konuştu.

"Her bebek, kendi yeni heyecanıyla geliyor"

83 yaşında baba olmaktan heyecan duyup duymadığı sorusuna cevap veren Hollywood yıldızı ünlü aktör, "Gerçekten de çok özel bir duygu. Çok çocuğum var ama her bebek, kendi yeni heyecanıyla geliyor. Bebeğin bu yaşımda dünyaya gelecek olması çok özel." ifadelerini kullandı.

Sevgilisi ile kavga mı etti?

Noor Alfallah'ın hamile kaldığının duyurulmasının ardından pek çok iddia ortaya atıldı. Al Pacino'nun DNA testi istediği, sevgilisi Noor Alfallah'ın ise bu talep karşısında sinir krizleri geçirdiği iddia edildi. Bir başka iddiaya göre ise 29 yaşındaki yapımcı Alfallah, DNA testi talebini kabul etti. Bebeğin, Al Pacino'ya ait olduğu ortaya çıktı.

Al Pacino'nun 3 çocuğu var

Ünlü aktör Al Pacino'nun daha önceki birlikteliklerinden 3 çocuğu var. Jan Tarrant'tan Julie Pacino (33) isimli bir kızı olan Hollywood yıldızının, Scarface (Yaralı Yüz) filminde rol üstlenen Beverly D'Angelo ile ilişkisinden ise Anton James Pacino ve Olivia Pacino adlı ikizleri bulunuyor.

Yorumlar (0)