Akçıl ve Kıratlı’nın nikahını eleştiren Işın Karaca’ya Sinan Akçıl’dan yanıt geldi!

İkinci kez nikah masasına oturan şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı, pandemi nedeniyle 40 kişilik sade bir nikah yapmıştı. Nikahtan gelen eleştiriler, şarkıcı Işın Karaca tarafından eleştirilmişti. Sinan Akçıl’dan ise durum hakkında yanıt gecikmedi.

MAGAZİN 24.02.2021, 11:43 25.02.2021, 10:19
Akçıl ve Kıratlı’nın nikahını eleştiren Işın Karaca’ya Sinan Akçıl’dan yanıt geldi!

Daha önce Aralık 2018’de Amsterdam’da evlenen ünlü çift Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 9 ay sonra boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ikinci kez nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, sevenlerini mutlu etmişti. Özellikle Burcu Kıratlı’nın gelinliği çok beğenilmişti.

“Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok!”

Pandemi nedeniyle 40 kişilik bir davetli listesi hazırlayan ikili,sade ve eğlenceli bir nikah yapmıştı. Törende Sinan Akçıl'ın 'Tabi Tabi' şarkısı ile katılanların eğlendiği anlar sosyal medyada paylaşılmıştı. Bu görüntüler karşısında, şarkıcı Işın Karaca’dan tepki dolu sözler gelmişti. Karaca ikiliyi ‘Allah bir yastıkta kocatsın’ diyerek kutlamış, fakat ‘düğünler, partiler, kongrelerde binlerce insan’ diyerek kalabalıkları eleştirmişti. Karaca sözlerine “Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok. Vallahi bilip de söylemiyorsanız küserim!” diyerek devam etmişti.

“Arkanıza yaslanıp şahit olduğunuz romantizmin tadını çıkartın."

Sinan Akçıl ise, gelen tepkilerin arsından bir açıklama yaptı. Akçıl, tertemiz suyu bulandırmaya çalışanların olduğunu belirterek katılanların 40 kişi ile sınırlı olduğunu söyledi. Nikaha gelenlerin HES kodu ile içeri alındığını söyleyen Akçıl, katılımcıların otelde ağırlandığını da belirtti.Akçıl, sözlerine şu şekilde devam etti: “Buradan ekmek çıkmaz. Kötü niyetli 3-5 kişi size sesleniyorum: Arkanıza yaslanıp şahit olduğunuz romantizmin tadını çıkartın."

Yorumlar (0)