Akasya Asıltürkmen: Nihal'in üstüne gelmeyin!

Akasya Asıltürkmen, gazetecilerin Nihal Candan'a eski sevgilisi Hakan Boy'un sorulmasına tepki göstererek, "Kızın üstüne gelmeyin." dedi. 

MAGAZİN 20.10.2020, 17:35 20.10.2020, 17:41
Akasya Asıltürkmen: Nihal'in üstüne gelmeyin!

Nihal Candan, bir dönem Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın jüri üyeliğini yaptığı "İşte Benim Stilim" yarışması ile tanınmıştı. 

Yarışmadan sonra güzellik merkezi açan Nihal Candan, şimdi de meyhane açtı.

Akasya Asıltürkmen de meyhanenin açılışına katılanlar arasında yer aldı. 

Gazeteciler, Nihal Candan'a balkondan düşerek yaralanan eski sevgilisi Hakan Boy'u sordu.

Bunun üzerine Nihal Candan, Hakan Boy'un iyileştiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğini belirterek, herkesin kendi hayatına baktığını söyledi.

Nihal Candan, söz konusu olaydan yaklaşık 1.5 ay önce Hakan Boy ile ilişkisini bitirdiğini ifade etti. 

Gazetecilerin "yuva yıkan kadın şeklinde anıldığını" söylemesi üzerine sinirlenen Nihal Candan, kimsenin yuvasını yıkmadığını kaydederek, aile kurumuna her zaman destek verdiğini belirtti.

Nihal Candan, insanların konuyu yanlış anladıklarını, bu nedenle sosyal medya platformlarında abartılı bir tepki gösterdiklerini aktararak, asla evli bir çiftin arasına girmediğini söyledi. 

Bunun üzerine Akasya Asıltürkmen, Nihal Candan'ı korudu. Nihal Candan'ın üstüne gelinmemesi gerektiğini belirten ünlü oyuncu, gazetecilerin şov yaptığını ifade etti.

Akasya Asıltürkmen, Youtube'da "Evli birine aşık oldum" başlığıyla bir video yayınladığını hatırlatarak, bu tarz konularda sadece bir kişinin değil üç kişinin hatalı olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, Nihal Candan'ın zor duruma sokulduğunu ve buna gerek olmadığını belirtti. 

"Boşanma sürecindeydi"

Nihal Candan, daha önce katıldığı bir programda, Hakan Boy ile ruhen ve kalben bir bağının olduğunu söylemişti. Hakan Boy'un hastanede hayat mücadelesi verdiğini belirten Nihal Candan, "suçluymuş" gibi lanse edildiği gerekçesiyle sürekli basına açıklama yapmak zorunda olduğunu ifade etmişti.

Nihal Candan, Hakan Boy ile tanıştığında boşanma sürecinde olduğunu kaydederek, kendisinden önce Hakan Boy'un başka biriyle de ilişkisinin olduğunu söylemişti.

"Babamı üzmemek için ayrıldım"

Pandemi ve Hakan Boy'un işleri dolayısıyla boşanma durumunun ertelendiği belirten Nihal Candan, babasını üzmemek için erkek arkadaşı ile ilişkisini bitirdiğini ifade etmişti. 

Nihal Candan, ayrıldıktan sonra da Hakan Boy ile arkadaş olarak görüştüğünü aktarmıştı. Hakan Boy daha önce rahatsızlandığında eşiyle beraber onu doktora götürdüklerini belirten Nihal Candan, erkek arkadaşı ile sürekli birlikte vakit geçirdiğini ve onun ailesinin de bu durumdan haberdar olduğunu anlatmıştı.

Yorumlar (0)