Afrodit ve Diva karşı karşıya!

Geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezinde görüntülenen Banu Alkan, Bülent Ersoy'u kızdıracak açıklamalarda bulunmuştu. Divadan cevap gecikmedi

MAGAZİN 20.01.2020, 16:49
Afrodit ve Diva karşı karşıya!

Bülent Ersoy'un yılbaşı için kulisine ıstakoz ve havyar istemesi uzun süre konuşulmuştu. Kadıköy'deki bir güzellik merkezinde görüntülenen Banu Alkan, Bülent Ersoy'un kulis isteklerine göndermede bulundu.

İkili bir dönem birlikte "Dünya Güzellerim" adlı programda yer almıştı. Banu Alkan, Bülent Ersoy'u kast ederek, "Vietnam’da ıstakozu benden öğrendi. Her gün ısmarlıyordum ona. Istakozcu oldu. 'Bu ne böyle, sen ye bunu Banu' derdi bana. Baktım son günlerde Bülent sürekli ıstakoz diyor. Kulisine havyar ve ıstakoz istiyormuş. O Rusya’dan havyar istiyorsa, ben de hem Rusya’dan hem de İran’dan havyar isterim “dedi.

Diva'dan cevap gecikmedi!

Geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Bülent Ersoy, sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtladı. Alkan'ın bu sözlerinin kendisine hatırlatılması üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Ersoy, “Doğrudur biz onunla çok yedik. Ama o benden yaşça da küçük, nasıl öğretmiş olabilir bana?” dedi.

Yorumlar (0)