Adriana Lima'nın yeni sevgilisi bonkör çıktı

Brezilyalı ünlü manken Adriana Lima'nın, ikinci Türk sevgilisi Emir Uyar tam bonkör çıktı.

MAGAZİN 12.07.2019, 09:57
Adriana Lima'nın yeni sevgilisi bonkör çıktı

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima'nın, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta yeni sevgilisi Emir Uyar'la görüntüleri kameralara yansımıştı.

Türk yazar Metin Hara ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra gönlünü yine bir Türk’e kaptıran Adriana Lima, yeni aşkı Emir Uyar'la Yunanistan tatilini tam gaz sürdürüyor. Adriana Lima ve Emir Uyar ikilisi, geçtiğmiz gün bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanmıştı. Adriana Lima ve Emir Uyar çifti, kameralar karşısındaki rahat oluşları dikkatlerden kaçmadı.

Lima için paraya acımıyor

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkıyla tüm dünyanın gündemine oturan Türk iş adamı Emir Uyar, bonkör çıktı. Sosyetik iş adamı, önceki akşam Brezilyalı model Adriana Lima ile Mikonos’taki bir restorana geldi. Bonkör iş adamı Emir Uyar, 2 bin 180 euro gelen hesaba 3 bin euro ödeyerek toplam 820 euro bahşiş bırakmış oldu.

Eski sevgili Metin Hara ile atıştırmalı günler geride kaldı

Ünlü manken Adriana Lima, Türk yazar Metin Hara ile birlikte olduğu sürece sürekli dışarda ellerinde bir şeyler atıştırırken objektiflere takılıyorlardı.

Yorumlar (0)