Adele’den boşanma itirafı: “Günde beş kere…”

Ünlü şarkıcı Adele, boşanma aşamasında yaşadığı zorluklara katlanamadığını ve günde beş defa terapi aldığını itiraf etti.

MAGAZİN 13.12.2022, 10:15 14.12.2022, 09:18
Adele’den boşanma itirafı: “Günde beş kere…”

Las Vegas’ta gerçekleştirdiği konser serisini sürdüren dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, sevenlerinin karşısında canlı performans sergilemekten korktuğu için Las Vegas sahneleri sırasında psikolojik terapi görmeye başladığını dile getirdi. Eski eşi Simon Konecki ile boşanma aşamasında zorluklar yaşadığını söyleyen Adele, söz konusu dönemde günde beş defa terapi aldığını itiraf etti.

"Bir yerden terapiye başlamam gerekiyordu"

2019 senesinde Simon Konecki ile boşanma kararı alan Adele, söz konusu zaman zarfında günlük olarak beş defa terapi aldığını dile getirerek, “Yeniden terapi görmeye başladım. Birkaç senedir terapi almamıştım. Bir yerden başlamam gerekiyordu. Daha öncesinde yani boşanma aşamasında iken terapi görüyordum. Açıkça söylemek gerekirken boşanma dönemi zorlu geçti ve günde beş defa terapi seansına giriyordum.” dedi.

Adele, dile getireceği konulardan kendini sorumlu görebilmek adına terapiye geri dönüş yapmaya karar verdiğini ifade etti.

Yorumlar (0)