Acun Ilıcalı'ya canlı yayında mesaj atan Şeyma Subaşı olayın aslını anlattı

Şeyma Subaşı, YouTube kanalında mesaj olayının iç yüzünü anlattı

MAGAZİN 25.10.2019, 09:39 25.10.2019, 10:05

Gel Konuşalım programının canlı yayına konuk olan Acun Ilıcalı, stüdyodakilere telefonundan bir video izletirken Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı'ya attığı mesaj canlı yayında ifşa olmuştu.

Attığı mesajda para ile ilgili konulardan söz eden Şeyma Subaşı, yeni açtığı YouTube kanalında yüklediği videoda olayın iç yüzünü anlattı.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programının konuğuydu. Ilıcalı, canlı yayında Cengiz Semercioğlu ve Seray Sever'e "O Ses Türkiye" ile ilgili bir video izletirken, telefonuna Şeyma Subaşı'dan bir mesaj gelmişti. Mesajı gören Ilıcalı hızla telefonunu kaldırsa da, Subaşı'nın attığı mesaj sosyal medyada oldukça konuşulmuştu.

Instagram hesabının hikaye kısmında konu hakkında açıklamalar yapan Subaşı,"Sonuçta bizim Acun'la çocuğumuz var. Konuştuğumuz maddi manevi birçok konu var. Bunlardan bir tanesinin canlı yayına çıkması tabii kide benim kaderim, yapacak bir şey yok. Lütfen konu başka bir yerlere gitmesin." demişti. Şeyma Subaşı bu kez de yeni açtığı YouTube kanalı üzerinden olayın iç yüzünü anlattı.


 
"OTELİN PARASINI TABİİ Kİ DE ACUN KARŞILIYOR"

Yeni açtığı YouTube kanalıynda günlük hayatından kesitler paylaşan Subaşı, paylaştığı videoda canlı yayındaki mesaj olayıyla ilgili açıklamalar yaptı:  "Bunu sadece ben yaşayabilirdim. Sonuçta ölüm yok, yapacak bir şey de yok. Absürd bir mesaj da atmamışım zaten. Bir de bizim Acun'la her zaman bir diyaloğumuz var ve her şeyi konuşabiliyoruz. Maddi, manevi, Melisa'yla ilgili ve benimle ilgili. Ben New York'a gidiyorum oradan da Miami'ye gidiyorum. Melisa'nın da okulu Miami'ye gittiğim zaman tatil oluyor ve Melisa yanıma gelecek. Acun da o dönem belki Melisa'yı alıp Dominik'e gidecek ev oradan da bana yollayacak. Miami'de de artık evde kalmadığım için otelde kalacağım. Eee otelde Melisa'yla kaldığım şeyde de tabi ki de Acun karşılıyor. Bunu sordum, zaten bu onaylanmış bir şeydi sadece tarihleri konuşacaktık."

"MEDENİ BİR ŞEKİLDE ESKİ KOCAMLA KONUŞUP HALLEDİYORUM"

"Diğer olayla ilgili zaten Healthyish'te muhasebesi bizim ortak olduğumuz bir yer. Şuan da bir tane bile benimle alakalı iyi bir yorum yok. Şeyma eşittir para, Acun ve nafakaya döndü. Bu arada az önce de Acun'la bu konuyla alakalı bir saat görüştük. Gayet medeni bir şekilde eski kocamla konuşup hallediyorum. Arkadaşlar canınız sağ olsun yazın istediğiniz gibi."

Yorumlar (0)