Acun Ilıcalı, tercihini yaptı: “Hadise’yi iki yerde birden kullanamazdım” 

Hadise’yi O Ses Türkiye’nin jüriliğinden alıp yerine Ebru Gündeş’i getirdiği konuşulan Acun Ilıcalı, iddialara yanıt verdi. Bir internet programına konuk olan Ilıcalı, estetik iddiaları hakkında merak edilenleri cevapladı. 

MAGAZİN 14.01.2022, 17:30 16.01.2022, 10:09
Acun Ilıcalı, tercihini yaptı: “Hadise’yi iki yerde birden kullanamazdım” 

Ebru Gündeş ile Hadise arasında geçtiğimiz sene doğan kriz, Acun Ilıca’yı “ikileme düşürdü” denilmişti. Bu dedikoduların üzerine Hadise’nin O Ses Türkiye jürisinden olaylı şekilde ayrılması ve yerine Ebru Gündeş’in geçmesi tuz biber oldu. Hadise’nin yerine Ebru Gündeş’i tercih ettiği yönünde iddialar çıkan Acun Ilıcalı, konuşulanlara ilk kez yanıt verdi. 



“Hadise’yi iki yerde birden çalıştıramazdım” 

Bir internet programına konuk olan Ilıcalı, şu açıklamalarda bulundu: “Ebru Gündeş’i asla Hadise’ye tercih etmedim. Hadise, O Ses Rap’te jüri koltuğunda. O Ses Rap projemiz devam ediyor. Bunu gözden kaçıranlar ve olayı farklı yerlere çekmek isteyenler olabilir. Bu proje geçen sene başladı ve Hadise geçen sene de jürideydi. Kendisi rapçi olmamasına karşın bir rap yarışmasında yer alıyorsa bu, bizim ona olan güvenimizi gösterir. Hadise’yi iki programda birden çalıştıramazdım. Diğer yandan da O Ses Türkiye’de hemen hemen her sene jüri değişikliğine gidildi. Bu sene de değişiklik yapıldı ve Ebru Gündeş’e teklif götürüldü. Ebru Gündeş de teklifi kabul etti.” 



“Estetiğe karşı değilim” 

Hull City maçında yüzünün şiş hali kameralara yansıyan Acun Ilıcalı hakkında estetik iddiaları gündeme gelmişti. Ilıcalı, bu iddialara da şu şekilde cevap verdi: “Hayatımda hiç estetik yaptırmadım ancak karşı da değilim. Estetiğin tadında yaptırılması halinde başarılı olduğunu düşünüyorum. Ancak bazı kişiler estetik yaptırınca 3-5 yaş gençleşeceklerini düşünüyorlar. Ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Miami’de, Amerika’da estetiksiz kadın yok mesela ama estetik, tadında olmalı.” 

Yorumlar (0)