Acun Ilıcalı'nın kızları kaza geçirdi

Bolu'da, Acun Ilıcalı'nın kızları Leyla ve Yasemin Ilıcalı'nın da içerisinde bulunduğu cip, Kartalkaya Kayak Merkezi yolu üzerinde kontrolden çıkıp, ormanlık alana doğru sürüklendi. Olayda yaralanan olmazken, Ilıcalı kardeşlerin tatilden döndükleri belirtildi.

MAGAZİN 15.01.2022, 19:17 17.01.2022, 09:02
Acun Ilıcalı'nın kızları kaza geçirdi

Bolu’da, Kartalkaya Kayak Merkezi yolu üzerinde, içerisinde Acun Ilıcalı’nın kızlarının da yer aldığı lüks cip yoldan çıkarak ormanlık bölgeye doğru savruldu. Ağaca çarptıktan sonra durabilen araçtaki Leyla ve Yasemin Ilıcalı kardeşler yara almadan kurtuldu.

Yoldan çıktı

Kaza, bugün öğle saatlerinde Kartalkaya Kayak Merkezi yolu üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, tatil yapmak amacıyla geldikleri kayak merkezinden dönüş yapan Acun Ilıcalı’nın kızları Yasemin ve Leyla Ilıcalı’nın da içerisinde bulunduğu '34 Z 1717' plakalı lüks araç, yoğun kar nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ormanlık bölgeye doğru savruldu.

Yaralanan olmadı

Ormandaki ağaçlara çarptıktan sonra durabilen lüks araçta maddi hasar oluşurken, araç sürücüsü ile yolcular Yasemin ve Leyla Ilıcalı kazadan yara almadan kurtuldu. Ilıcalı'nın kızları ve araç sürücüsü başka bir araçla olay mahallinden ayrılırken, lüks araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.



Yorumlar (0)