Acun Ilıcalı: İlk kez böyle biriyle karşılaşıyorum

O Ses Türkiye yarışmasında dün yer alan Şahina hayalindeki meslek ile ilgili vermiş olduğu bilgilerle Acun Ilıcalı'yı şaşırttı! Ilıcalı "Hayatımda ilk defa böyle bir yarışmacıyla karşılaşıyorum" dedi.

MAGAZİN 21.10.2019, 17:00
Acun Ilıcalı: İlk kez böyle biriyle karşılaşıyorum

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı  'O Ses Türkiye'nin 6'ncı bölümünde sahnede yer alan Şahina'nın kariyer hedefi herkeste şaşkınlık yarattı. Şahina, "Amerika'dan geliyorum ama aslen Türkmenistanlıyım. Ağustos ayında seçmeler için geldim, İstanbul'da yaşayan teyzemde kalıyorum" dedi.

hadise o ses türkiye ile ilgili görsel sonucu

Yarışmacının göstermiş olduğu performansın ardından takımına katan Hadise'nin, "Kolorado'da ne iş yapıyorsun?" sorusuna, "Kriminoloji okuyorum. Aslında müziğe merakım küçüklükten beri var. Bir de FBI'da çalışmak istedim, FBI ajanı olarak. Çünkü dillerim var. Ama müzikte ilerlemek istiyorum" yanıtıni verdi.

acun o ses türkiye ile ilgili görsel sonucu

Yarışmacının bir hayli ilginç cevabının üzerine Acun Ilıcalı, "Ne güzel hedeflerin var. Bir şey araştırmak istersek seni ararız artık bundan sonra. Hayatımda ilk defa 'ajan olmak istedim' diyen biriyle karşılaşıyorum" şeklinde bir espri yaptı.

Jüri üyeleri arasında yer alan Beyazıt Öztürk ise "Sen yine de FBI ajanı olacağını televizyonlara çıkıp söyleme, tamam mı kızım. FBI tarafından pek hoş karşılanmaz" dedi. Daha sonra konuya açıklık getiren Ilıcalı, "Ajan dediği casus değil tabii. Aslında memur demek istiyor" açıklamasını yaptı ve "Beni şampiyon yaparsanız ajan olmayacağım diyor" diyerek yarışmacıya takıldı.
 

Yorumlar (0)