Acun Ilıcalı'dan Uğur açıklaması: Küfre sahip çıkamazdık!

Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz'i diskalifiye ettiklerini çünkü küfre sahip çıkamayacaklarını söyledi. 

MAGAZİN 01.12.2020, 13:20 01.12.2020, 13:22
Acun Ilıcalı'dan Uğur açıklaması: Küfre sahip çıkamazdık!

Ekranların ilgiyle izlenen yarışmalarından MasterChef Türkiye'de bir diskalifiye olayı yaşanmıştı.

Uğur Yılmaz Deniz'in geçmişte sosyal medya hesabından yaptığı hakaret ve küfür içerikli paylaşımlar ortaya çıkmıştı. Söz konusu yarışmacının, Ali Koç, Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtler, kadınlar ve Acun Ilıcalı'yı hedef aldığı görülmüştü. 

"Saldırgan bir insana dönüştüm"

Bu paylaşımların sosyal medya platformlarında yayılması ve tepki çekmesi üzerine Uğur Yılmaz Deniz, yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uğur Yılmaz Deniz, 2012 yılında sosyal medya kullanmaya başladığını, o dönemde ailevi sıkıntılar yaşadığını ve saldırgan bir insana dönüştüğünü söylemişti.

"Utanıyorum"

Paylaşımlarının çocukluğuna ve gençliğine verilmesi gerektiğini söyleyen Uğur Yılmaz Deniz, şeflerin karşısında bu şekilde çıkmaktan utandığını söylemişti. 

"Bocaladım ve hata yaptım"

Yarışmadan ayrıldıktan sonra Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Uğur Yılmaz Deniz, küçüklüğünden beri yemek yapmayı ve sunmayı hayal ettiğini ifade etmişti.

Uğur Yılmaz Deniz, insanların hayallerine doğru yürürken ergenlik ve delikanlılık arasında bocalayabileceğini ve sürekli hata yapabileceğini, kendi başına da bu durumun geldiğini aktarmıştı. 

"Hikâyem bitti"

Sosyal medyanın artık önemli bir yere geldiğini ve böyle hatalara da zemin hazırladığını kaydeden Uğur Yılmaz Deniz, çocukluk döneminde yaptığı paylaşımlar nedeniyle MasterChef Türkiye hikâyesinin bittiğine dikkat çekmişti. 

"Bağışlayın"

Uğur Yılmaz Deniz, TV8 ailesi, şefler, yarışmacılar ve kendisini destekleyen insanlardan özür dilemiş, kendisinin bağışlanmasını istemişti. 

Ahmet Hakan'a konuşan Acun Ilıcalı, Uğur Yılmaz Deniz'in MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilme nedenlerini anlattı. 

"Küfre sahip çıkamazdık"

Uğur Yılmaz Deniz tarafından edilen küfürlerin kitlesel bir özelliğe sahip olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, bu durumu toparlamanın da oldukça güç olduğunu ifade etti. Söz konusu küfürlere tepki göstermemeleri halinde "Küfre sahip çıkıyorlar" şeklinde bir algının oluşacağını kaydeden ünlü televizyoncu, bunu hiç kimseye anlatamayacaklarını söyledi. 

"Pişmanlığını yansıtmasına izin verdik"

Acun Ilıcalı, Uğur Yılmaz Deniz'in kendisini anlatmasına imkân verdiklerini belirterek, söz konusu yarışmacının hissettiği pişmanlığı seyircilere yansıtmasına izin verdiklerini de kaydetti. 

"Yanında olurum"

Yarışmacılara her zaman sahip çıktığına dikkat çeken Acun Ilıcalı, Uğur Yılmaz Deniz'in artık mutlu olduğunu ve pişmanlığına rağmen bir mağduriyet ile karşı karşıya kalması durumunda her zaman kendisinin yanında olacağını ifade etti.

Yorumlar (0)