Acun Ilıcalı'dan "Kürtçe" açıklaması: Vatan hainleri provokasyon yapıyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Kürtçe ile problemi olduğu üzerine provokasyon yapanların vatan haini olduğunu belirterek, "Hayatımız boyunca bizi birbirimize düşürmek için birileri hep provokasyon yaptı. Bu da bir provokasyon. Ancak vatan hainlerinin yapacakları provokasyon bu." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 28.05.2020, 09:55
Acun Ilıcalı'dan "Kürtçe" açıklaması: Vatan hainleri provokasyon yapıyor!

Acun Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında konuk olarak katıldı. 

Ünlü televizyoncunun sunumuyla ekrana gelen O Ses Türkiye'de Kürtçe şarkı söylenmesine müsaade edilmediğine ve Survivor'da yarışan Ersin Korkut'un, annesinin Kürtçe mesajı sebebiyle yarışmadan ayrıldığına ilişkin iddialar ortaya atılmıştı. 

Cüneyt Özdemir, söz konusu iddiaları Acun Ilıcalı'ya sordu. Başarılı televizyoncu, "Senin Kürtçe ile ilgili bir derdin problemin var mı Acun?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Din, dil ve ırk ayrımı hiçbir zaman olmadı"

"Çok enteresan şeyler oluyor bu ülkede. Kariyer basamaklarımda saldırıya uğradığım çok olmuştur. Büyük basın organları da bana saldırıda bulundu ama Allah'a şükür halkla arama kimse giremedi. Din, dil ve ırk ayrımı hiçbir zaman olmadı. Kimse bununla ilgili bir örnek veremez. O Ses Türkiye'de bir yarışmacı arkadaşımız 'Kürtçe şarkı söyleyebilir miyim?' dedi. Ben de 'Tamam' dedim. Acun Kürtçe söylenmesine karşı diye bir şeyler dönüyor."

"Ben Ersin'in annesiyle ne konuştum ne görüştüm"

"Yok Ersin'in annesi konuşurken... Ben Ersin'in annesiyle ne konuştum ne görüştüm. Bununla ilgili kadıncağıza en ufak bir şeyde bulunmadık. Benim bununla ilgili bir problemim yok. Ama problemi olanlar var."

"Vatan hainlerinin yapacakları provokasyon bu"

"Hayatımız boyunca bizi birbirimize düşürmek için birileri hep provokasyon yaptı. Bu da bir provokasyon. Ancak vatan hainlerinin yapacakları provokasyon bu. Ben herkesi kucaklayan biriyim, kimseyle sorunum olmadı, olamaz da." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)