Açtı ağzını yumdu gözünü!

Şarkıcı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, 2019'un son gününde sosyal medya hesabından öfke dolu paylaşımlarda bulundu.

MAGAZİN 02.01.2020, 11:01
Açtı ağzını yumdu gözünü!

Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminden sonra Hadise'yle arası açılan Hülya Açıkgöz, 2019'un son gününde sosyal medya hesabından, Hadise'nin yakın çevresini hedef alan öfke dolu paylaşımlar yaptı.

Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Hülya Açıkgöz, Hadise'nin menajeri Haluk Şentürl'ü hedef alarak, "2019 Şentürk'ün dost olmadığını, ihanetçi olduğunu öğrendim." dedi. Hadise'nin çevresindeki insanlara sitem dolu sözler sarf eden Hülya Açıkgöz, Hadise'nin arkadaşlarından Sevda Durukan içinse, "Durukan'ın yılan olduğunu öğrendim" dedi.

Açıkgöz sözlerine, "2020 senesi için de hayırlısını diliyorum. Tepeden bakanlar bir kat aşağa insinler. Ezilenler de ayağa kalksınlar. Kim olursa olsun karşınızda kendinizi ezdirmeyin. Sizi sevmeyeni sevmeyin, siz saymayanı saymanın. Sonrası zaten basit sevgiyle kalın" şeklinde devam etti.

Kısa süre içinde paylaşımlarına birçok tepki alan Hülya Açıkgöz, yaptığı tüm paylaşımları sildi. Bu paylaşımlarda adı geçen isimlerin ve Hadise'nin ne tepki vereceği ise merak konusu.

Yorumlar (0)