ABD'li eski kaleci Hope Solo gözaltına alındı!

Son yıllarda skandallarla gündeme gelen ABD'li kadın futbolcu Hope Solo (40), alkol nedeniyle kendinden geçmiş şekilde aracında bulundu. Arabada 2 yaşındaki ikizlerinin de bulunduğu saptanan Solo, polis tarafından gözaltına alındı.

MAGAZİN 02.04.2022, 19:18 03.04.2022, 11:22 Hakan Öksüz
ABD'li eski kaleci Hope Solo gözaltına alındı!

ABD'nin popüler isimlerinden olan kadın kaleci Han Solo,  son yıllarda özel hayatıyla gündemde yer tutuyor. ABD Milli Kadın Futbol Takımı'nın 40 yaşındaki eski kalecisi, sevenlerini üzen yeni bir haberle gündeme geldi. 

Arabada ikizleri varken alkol almış!

Polis raporundan elde edilen bilgilere göre eski futbol yıldızı Hope Solo, Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem kentinde bulunan bir AVM'nin otoparkında aracının içinde görüldü. Hope Solo'yu tanıyan ve araca yaklaşan hayranlar, eski başarılı file bekçisinin direksiyonda uyuduğunu gördü. Arabanın arka koltuğunda küçük bebeklerin bulunduğunu gören hayranlar, durumu polise bildirdi.

28 Haziran'da mahkemeye çıkacak!

Alkol testi yapmak isteyen polislere direnen Hope Solo, gözaltına alındı. 40 yaşındaki eski başarılı kalecinin; "alkollü şekilde araç kullanmak", "çocuk istismarı" ve" görev başındaki polise zorluk çıkarmak" ile suçlandığı öğrenildi. Tutuksuz yargılanan Solo'nun 28 Haziran'da mahkemeye çıkacağı öğrenildi.

Daha önce de gözaltına alınmıştı!

Hope Solo, 200-2016 yılları arasında ABD Milli Kadın Futbol Takımı ile önemli başarılar elde etti. ABD ile bir defa dünya şampiyonu olan Solo, iki kez de olimpiyat şampiyonu oldu. Başarılı eldiven, 2016 Rio Olimpiyatları'nda İsveç'e yenildikleri maçın ardından basına verdiği demeç nedeniyle milli takım kadrosunda çıkarılmıştı.

Hope Solo, daha önce de aile bireyleri ile yaşadığı tartışma ve alkollü araç kullanmak nedeniyle gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)