"Abartmayın" demişti, pozitif çıktı!

Yiğit Marcus Aral'ın doğum günü partisine gittikten sonra tepki çeken ve "Abartmayın!" diyen Buse İskenderoğlu da pozitif çıktı.

MAGAZİN 28.11.2020, 14:01
"Abartmayın" demişti, pozitif çıktı!

Şevval Şahin, bir süre önce erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral için büyük bir doğum günü partisi düzenlemişti. Söz konusu doğum günü partisine katılan bazı kişiler, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. 

Yiğit Marcus Aral için yalıda düzenlenen partiye ünlü manken Buse İskenderoğlu da katılım göstermişti. 

Ünlü manken, partiden sonra tedbir amaçlı birkaç gün boyunca hiç dışarı çıkmadığını söylemişti. 

Partiye ilişkin gereken açıklamaların Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral tarafından yapıldığını belirten Buse İskenderoğlu, kendisinin bu konuda herhangi bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını ifade etmişti.

Genç manken, partiye katılanlardan birkaç kişinin yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını kaydederek, "abartılacak bir şeyin olmadığını" söylemişti.

Kendisinin de yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yaptırdığını belirten Buse İskenderoğlu, sonucun negatif çıktığını belirtmişti. 

Alınan bilgiye göre, ünlü mankene yapılan son testin sonucu pozitif çıktı. Buse İskenderoğlu'nun yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanması nedeniyle "Cumartesi Sürprizi" ve "Pazar Sürprizi" isimli magazin programlarının sunucusuz olarak çekilmesine yönelik bir karar verildi. 

Şevval Şahin tepki çekmişti

Şevval Şahin, erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral için doğum günü partisi düzenlemiş, Buse İskenderoğlu'nun katıldığı partiden sonra birkaç kişi yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı.

Yiğit Marcus Aral, daha sonra sevgilisi Şevval Şahin'in doğum günü için bir organizasyon yapmıştı. Şevval Şahin, yaptırdığı iki testin de negatif sonuçlandığını, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan Yiğit Marcus Aral'ın ise kısa sürede iyileştiğini söylemişti.

Çevrelerinde "sadece 10 kişinin" yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını ifade eden Şevval Şahin, "abartılacak kadar" vaka tespit edilmediğini belirtmiş, ünlü mankenin bu açıklamaları ise sert tepki çekmişti. 

Şevval Şahin, erkek arkadaşının virüsü partiden kapıp kapmadığının bilinmediğini ancak herkesin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtmişti.

Yorumlar (0)